Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 13:44   #8258
siwa124
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wiecie co, mi już się 3 raz śniło, że mam nowe piękne cycuszki... masakra ja non stop tylko o tym myślę :P
Cytat:
Napisane przez AgaInes Pokaż wiadomość
ilovessliping ja mam to samo ciągle o tym myślę
Buhahaha - to normalna bajka jest - cycki, cycki, wszędzie cycki...Mój TZ był w 7 niebie co się chłop naoglądał to jego
Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Barbie największe piersi od Węgrzyna jakie widziałam mają 450cc i dziewczyna 180cm z szeroką klatą do Twojego roztawu możesz mieć maksymalnie szerokość implantu 12,5-13cm czyli około hp 425cc okrągłe, Mya by musiała sprawdzić, jak masz sporo swojej piersi to przy wąskiej klatce wyjdą duże piersi jeszcze Ci powiem, że zdjęcia przekłamują trochę, ciężko określić wielkość piersi ze zdjęcia samego biustu. miałam troche swojej piersi tylko klapniętej i z tyma małym implantem nosze stanik 70E więc pomyśl co wyjdzie Tobie jeszcze implanty uhp czyli profil ultrawysoki , przy tej samej podstawie ponad centymetr więcej do przodu pójdzie wtedy to pewnie z 500cc wejdzie ale nie wiem czy dr z nimi pracuje, on nie robi cycków typu pamela, zawsze stara się o maksymalnie naturalny wygląd, dla mnie to zaleta ale rozumiem, że też za wade brana być może

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

barbiee no właśnie jak chcesz duże piersi to Polak jest jak znalazł on jest magik i pewnie Ci i 600cc wsadzi jak bedziesz chciała
tylko bierz pod uwage, że pracuje i na Eurosilikonach i na Mentorach, te pirwsze są tańsze ale też wychodzą mniejsze przy tej samej pojemności Mentory są najbardziej puchate a ceny na świeżo poda Ci tonia
Ja mam 375 ml E-sy przy 162, 48 kg - roztaw 19,5 - mogło wyjść więcej ale się bałam "przeciążenia"

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2012-02-27 o 14:01
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora