Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ,,Grycanki''nowe gwiazdy??? Celebrytki?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-27, 15:27   #71
sine.ira
BAN stały

Dot.: ,,Grycanki''nowe gwiazdy??? Celebrytki?

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
http://wyborcza.pl/1,99149,8439006,S...as=1&startsz=x

Z tym mi się kojarzyła firma

Panie chyba z choinki się urwały, bo papa Grycan uporczywie powtarza w tekście, że firmę tak naprawdę prowadzi z żoną i córką... O celebrytkach nie wspomina.

Tak więc pozostaje mi chyba jedynie podziwiać z jaką werwą wydaja kasę dziadzia Grycana
Dziadzio Grycan najwyraźniej wyznaje zasadę girl power

Cytat:
Napisane przez Raija80 Pokaż wiadomość
Mówcie co chcecie,ale Doda chociaż śpiewa, Paris Hilton też coś tam nagrywała, grała w filmach ( pomimo, że ma tyle kasy, że nie musi). Podsumowując - coś tam robią. Pomijam oczywiście kwestie gustu i kwestie jakościowe.
A tutaj próbuje się wypromować kogoś kto nic nie zrobił. Nawet firmę założył dziadek. Może niech chociaż zatańczą w jakimś "Tańcu z gwiazdami" czy zagrają w "M jak miłość"
Z tego co kojarzę, to pierwszy filmik jakim zasłynęła Hiltonówa to ten, na którym pokazała jak ładnie robi ekhm...lodzika
Doda to wiadomo, że zasłynęła najpierw Barem, a potem całą resztą.
Od czegoś trzeba zacząć. Grycanki zaczęły od nazwiska
Pewnie się pokręcą z gwiazdami albo na innym lodzie (matko jedyna, czy te lody się ode mnie nie odczepią dzisiaj ).
Podejrzewam, że nie powiedziały jeszcze ostatniego słowa. Niestety albo stety. A może to gwiazdki jednego czy dwóch sezonów.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując