|  2012-02-27, 15:27 | #71 | 
	| BAN stały 

| 

Dot.: ,,Grycanki''nowe gwiazdy??? Celebrytki?

Dziadzio Grycan najwyraźniej wyznaje zasadę girl powerCytat: 

| 
					Napisane przez dzustam  http://wyborcza.pl/1,99149,8439006,S...as=1&startsz=x
Z tym mi się kojarzyła firma    
Panie chyba z choinki się urwały , bo papa Grycan  uporczywie powtarza w tekście, że firmę tak naprawdę prowadziz żoną i córką ... O celebrytkach nie wspomina. 

Tak więc pozostaje mi chyba jedynie podziwiać z jaką werwą wydaja kasę dziadzia Grycana  |   

Z tego co kojarzę, to pierwszy filmik jakim zasłynęła Hiltonówa to ten, na którym pokazała jak ładnie robi ekhm...lodzikaCytat: 

| 
					Napisane przez Raija80  Mówcie co chcecie,ale Doda chociaż śpiewa, Paris Hilton też coś tam nagrywała, grała w filmach ( pomimo, że ma tyle kasy, że nie musi). Podsumowując - coś tam robią. Pomijam oczywiście kwestie gustu i kwestie jakościowe. 
A tutaj próbuje się wypromować kogoś kto nic nie zrobił. Nawet firmę założył dziadek. Może niech chociaż zatańczą w jakimś "Tańcu z gwiazdami" czy zagrają w "M jak miłość"   |   Doda to wiadomo, że zasłynęła najpierw Barem, a potem całą resztą.
 Od czegoś trzeba zacząć. Grycanki zaczęły od nazwiska
  Pewnie się pokręcą z gwiazdami albo na innym lodzie (matko jedyna, czy te lody się ode mnie nie odczepią dzisiaj
  ). Podejrzewam, że nie powiedziały jeszcze ostatniego słowa. Niestety albo stety. A może to gwiazdki jednego czy dwóch sezonów.
 | 
	|     |   |