Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-27, 16:04   #4166
karolina1985
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Bardzo ładne wykończenia Ja zużyłam za to szampon, płyn do rąk, masło TBS z orzechem brazylijskim i żel AA, jak na mnie to bardzo dużo, bo zawsze używam kilku maseł, szamponów i żeli na raz i potem się nie chcą kończyć
Różę oglądała koleżanka i jedyną recenezją było to, że nie mogła długo z nikim o niczym rozmawiać po wyjściu z kina...

Na targach było super Miałam niby nic nie kupować... ale wyszło trochę inaczej
Też kiedyś tak robiłam, ale właśnie przez to, że nic się nie kończyło to się zacięłam w sobie i mam zawsze 2 szampony (bez SLS i z SLS ), 2 żele (jeden ciepły, słodki, drugi odświeżający) i 1 balsam do ciała (plus antycellulit) i 1 masło (głównie do łydek, bo na resztę ciała nie chce mi się masła wsmarowywać) i idzie zdecydowanie szybciej

Miałam tak samo po Róży, zero chęci odzywania się do kogokolwiek...

Ładne zakupy, jestem ciekawa tej oliwki w sztyfcie?Co to za wynalazek?
A Estella co tam nakupowała?

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
A ja właśnie bardzo lubię zimą jak zdejmuję skarpetki a tam takie kolorowe letnie paluszki Baardzo nie lubię niepomalowanych paznokci u stóp u siebie.

A mi się nie podoba Jak nie powiększyłam, to te paznokcie wyglądały na brudne - widziałam ostatnio pana z taki pazurami :| Ale może z innymi kolorami wyglądałby fajniej...
Mam dokładnie tak samo, uwielbiam zimą mieć na paznokciach soczyste róże i pomarańcze, od razu się robi cieplej i weselej
Poza tym jak mam pomalowane paznokcie u stóp to od razu czuję się bardziej zadbana

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Karolina też byłam wczoraj na NeoNówce byłaś na 17.30 czy na 20.30? Jak Ci się podobało?
O 20.30 Bardzo, to mój ulubiony kabaret.Pierwszy raz widziałam ich na żywo i nawet przerośli moje oczekiwania, zwłaszcza, że oprócz 1 piosenki nie widziałam wcześniej żadnego ze skeczy.
A Tobie?

Mam dziś wolny dzień i wybraliśmy się z bratem na zakupy.On kupił 2 pary spodni i kurtkę (stwierdzam po raz kolejny, że faceci mają dużo fajniejsze ciuchy do wyboru ) a ja jeansy i materiałowe spodnie do pracy, super wyglądałyby ze szpilkami A i wreszcie torbę. Nie pamiętam kiedy mi się jakaś spodobała, ciągle nosiłam jedną, więc jak już ta mi wpadła w oko to długo się nie zastanawiałam.
Wstąpiłam też do mojego ulubionego Taranko, bo weszła już chyba cała kolekcja wiosenno- letnia. Na moje szczęście właściwie nic oprócz tych spodni, które kupiłam mi się nie spodobało. A oglądając katalog na stronie miałam kilka typów. Ewentualnie wchodzą w grę 2 sukienki, ale jedna z nich była biała, więc niespecjalnie nadawałaby się na co dzień no i sukienek już mam sporo.

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2012-02-27 o 17:24
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora