Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice część 51 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-27, 18:40   #315
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice część 51 :)

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
haj

Asiaczek gratulacje!!! Zazdroszczę tego, że tż się tak postarał

Nadrobiłam Was ale było ciężko, gdzie Wy tak pędzicie?

Aha i chciałam powiedzieć, że jeśli chodzi o cellulit to czytałam dużo dobrych opinii o masażach bańkami chińskimi Podobno naprawdę pomaga ale sama jeszcze nie wypróbowałam, chociaż na pewno spróbuję jak tylko je zakupię
Niedobre dla osób z tendencją do pękających naczynek, no i podobno trzeba się ładnie nagimnastykować
Najeczka, w sumie to hm... no ja się jej tak do końca nie dziwię. Nie pamiętam już, z kim ja to ostatnio rozmawiałam, a chyba z moimi sąsiadami, jednak jestem zdania, że wesele jest przede wszystkim dla gości. Chciałabym, żeby ten dzień jak najbardziej nam odpowiadał, żeby było tak, jak chcemy, ale nie łudzę się, że będzie bezstresowo i nie będę się przejmować wszystkim i sprawdzać po tysiąc razy.

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Tylko Ty masz jeszcze dom i pracę Ja napiszę z 6-8 stron w dwa dni a potem cały tydzień odpoczywam Albo i dłużej
Miałam zacząć pisać w styczniu i proszę- zaczęłam prawie z 2-miesięcznym opóźnieniem

W czerwcu, ale 2013
Do czerwca 2012 mam oddać część teoretyczną, potem od października metodologia i opis badań własnych.
O mój bobrze i Ty teraz piszesz? Nudzi Ci się? Nie masz co robić!?

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora