2012-02-27, 19:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech czas do ślubów szybko leci nam, by móc powiedzieć "męża mam" PM2013. Cz.
Cytat:
Napisane przez mu_minka1988
własnie przez tą stronkę od Zytki.
Zytka a mam pytanie jaki czas zawsze sobie ustawiasz?
Dastin tak jak dziewczyny pisały ja też jestem za tym blondem. Ja muszę jutro do swojej fryzjerki zadzwonić i się umówić, żeby włosy obciąć i zacznę zapuszczać na ślub.
Ja się boję, że my wcale lepiej tańczyć nie będziemy niż para na tym filmiku...
Właśnie napisałam wypowiedzenie umowy z Cyfrą +.  Teraz się zastanawiam co mam zrobić jak mi sie skończy umowa w czerwcu. Czy wziąć abonament za 39,90 z Polsatu (trochę dużo mi się wydaje), czy kupić sobie dekoder do naziemnej telewizji, tylko, że jak na razie u mnie nie ma jeszcze włączonej 1 i 2 programu. 
|
u mnie w domu jest Polsat za ten abonament i nie ma co oglądać. nawet Fox Life nie ma, ani Comedy Central Family 
a co to snajpera to zależy od aukcji, jak mniejsze zainteresowanie aukcją to na 15 sekund a jak duże to 10 sek przed końcem 
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka
to ostro było :P mnie sie takie cos nie zdarzyło, chociaż w domu zdarzyło mi się rzucać przedmiotami w brata  ...ale przy tż jestem wyciszona, inna - lepsza 
|
ostro ostro ale zawsze potem miałam wyrzuty sumienia, bo mu bardzo przykro było potem
|
|
|