Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-27, 21:12   #2407
Pilar1899
keep calm and contour on

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
A oto moje dzisiejsze pazurki malowane przez moja córcię
super
[QUOTE=queencarrot;3257868 0
Złośliwy? Nie próbuj pobić mistrza złośliwości i spamu z tego forum, Robaczku
[/QUOTE]
potwierdzam, Rudej nie przebijesz
Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
A ja pomalowałam pazurki. Ciężko było, bo mam dzisiaj strasznego Parkinsona... Nobla temu, kto wymyślił korektory Porobiłam zdjęcia, ale mój aparat nieco przekłamał kolaory... Mój pierwszy Glam Wear i najpewniej nie ostatni. Takiego połysku na paznokciach jeszcze nie miałam
kojarzy mi się z Ski teal we drop

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
A ja mam tez pazurki dla was... (widział ktoś kiedyś kryjący za jedną warstwą czarny lakier booo ja właśnie znalazłam! i byłam tak zaskoczona że hej... fakt grybsza warstwa, ale jedna!
pewnie nikogo nie zdziwię jak powiem co to --> Joko Cairo night)

I na to uwaga uwaga - Kleancolor - 235 chunky holo bluebell odkupiłam od znajomej z forum i jest spoko, także jak zorganizujemy zamówienie można z powodzeniem brać.

starałam się oddać w jakich kolorkach mieni się ten Kleancolor, dlatego tyle zdjęć, a jako bonus mój makijaż pod paznokcie
joko-
co do makijażu to mogę coś poradzić? cieniowanie kolorów na powiece przech*j generalnie ale aż się prosi żeby nad czarnym w załamaniu rozetrzeć szarym w górę i może zamiast kredki na linii wodnej dać jakieś bordo na dolnej powiece, bo makijaż jest 'niezamknięty'. Ja osobiście daję albo kredkę na linię wodną albo kreskę wywiniętą ,ale tu już moje preferencje Ale makijaż mi się strasznie podoba, sama go przetestuję jutro może ! zrobiłabyś stepa?

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora