W końcu się zmobilizowałami i rozpoczęłam wczoraj
poradnię. Trochę się denerwowałam po tym co tutaj przeczytałam. Ale było bardzo fajnie

Będę 3 spotkania. Pierwsze trwało pół godziny, pani mówiła o mszy slubnej, o przysiędze co ona znaczy itd. Drugie spotkanie będzie o npr, ale powiedziała, że nie ma zamiar nikogo zmuszać bo każdy ma swoje zdanie na ten temat i nie będzie nikogo zmuszać

Trzecie spotkanie będzie indywidulane.
Czy sądzicie, że mogę iść do ślubu w
bizuterii wykonanej przez siebie? Kilka lat temu zaczęłam robić biżuterię dla siebie i koleżanek, nie jest to bardzo profesjonalne, ale najgorzej nie wygląda. Znalazłam sobie kilka wzorów i na ich podstawie robię. Zrobiłam na razie bransoletkę i jeden kolczyk.
Ze spraw które ostatnio załatwiłam to
kamerzysta
Nie chciałam kamery za bardzo na poczatku bo pozniej i tak tego się nie ogląda, ale niedawno byłam na weselu koleżanki i kilka dni temu dostałam płytę z tego wesela i juz oglądałąm kilka razy. Druga kolezanka która nie miałam kamery bardzo żałowała tego że nie ma nagranej przysięgi. udało mi się znalezc kamerzystę który będzie kręcił od błogosławieństwa do godz 22 za 600zł

każda kolejna godzina 100zł ale oczepin i tak nie będziemy mieć więc pozniej juz nie będzie chyba sensu nagrywać. Ale się bardzo cieszę z tej kamery
Dawno nic nie pisałam to może pokaże swoją suknie

Właściwie nie będzie idealnie taka sama. Jedno zdjęcie jest zrobione w salonie, drugie z Internetu. A moja będzie połaczeniem dwóch

Bedzie z tiulu z drugim trenem, a góra będzie podobna do tego drugiego zdjęcia, ale będzie trche koroki.