Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-28, 13:31   #4166
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
A nam dziś 200 dni do ślubu zostało

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
W końcu się zmobilizowałami i rozpoczęłam wczoraj poradnię. Trochę się denerwowałam po tym co tutaj przeczytałam. Ale było bardzo fajnie Będę 3 spotkania. Pierwsze trwało pół godziny, pani mówiła o mszy slubnej, o przysiędze co ona znaczy itd. Drugie spotkanie będzie o npr, ale powiedziała, że nie ma zamiar nikogo zmuszać bo każdy ma swoje zdanie na ten temat i nie będzie nikogo zmuszać Trzecie spotkanie będzie indywidulane.

Czy sądzicie, że mogę iść do ślubu w bizuterii wykonanej przez siebie? Kilka lat temu zaczęłam robić biżuterię dla siebie i koleżanek, nie jest to bardzo profesjonalne, ale najgorzej nie wygląda. Znalazłam sobie kilka wzorów i na ich podstawie robię. Zrobiłam na razie bransoletkę i jeden kolczyk.

Ze spraw które ostatnio załatwiłam to kamerzysta Nie chciałam kamery za bardzo na poczatku bo pozniej i tak tego się nie ogląda, ale niedawno byłam na weselu koleżanki i kilka dni temu dostałam płytę z tego wesela i juz oglądałąm kilka razy. Druga kolezanka która nie miałam kamery bardzo żałowała tego że nie ma nagranej przysięgi. udało mi się znalezc kamerzystę który będzie kręcił od błogosławieństwa do godz 22 za 600zł każda kolejna godzina 100zł ale oczepin i tak nie będziemy mieć więc pozniej juz nie będzie chyba sensu nagrywać. Ale się bardzo cieszę z tej kamery

Dawno nic nie pisałam to może pokaże swoją suknie Właściwie nie będzie idealnie taka sama. Jedno zdjęcie jest zrobione w salonie, drugie z Internetu. A moja będzie połaczeniem dwóch Bedzie z tiulu z drugim trenem, a góra będzie podobna do tego drugiego zdjęcia, ale będzie trche koroki.
Gratulacje sukni

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
W ogóle muszę się pochwalić, iż wreszcie ruszyły dwie rzeczy związane z organizacją ślubu:
-Wczoraj załatwiłam oprawę muzyczną do kościoła
- Jestem w trakcie załatwiania transportu dla gości
Za sprawy załatwione

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
A teraz najważniejsze: przyszły moje buty i jestem super zadowolona!

Tak się złożyło, że przyszły i baleriny (trochę ciasnawe, ale zobaczę czy się nie rozejdą - jak nie, to oddam na powiększanie). No i te Blinki w dwóch rozmiarach - bardzo mi się podobają! Są takie prawdziwe nude - ładnie zlewają się z nogą. Tylko nie jestem pewna rozmiaru, 36 wydaje się lepiej dopasowane, ale dół troszkę ciśnie. W 37 luźniej, ale nie wiem czy nie za luźno. Mam 14 dni, żeby się zdecydować - spytam dziś wieczorem Mamy co ona sądzi. Załączam zdjęcia - wybaczcie moje żylaste stopy (przypudruję sobie na ślub ). No i mogłam mierzyć tylko po jednym ze względu na nogę.

P.S. Tak teraz ładuję zdjęcia i to 37 (ostatnie zdjęcie) jest za duże, najwyżej powiększę troszkę u szewca 36.
Śliczne i jedne i drugie te buciki

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Chciałyście zdjęcia bizuterii to wstawię ALE to nie jest jeszcze biżuteria na slub. Nie wiedziałam czy wogóle mi wyjdzie bo jeszcze takiej nie robiłam. Więc kupiłam najtańsze szklane koraliki. Ale mam zamiar kupić kryształki swarovskiego o takim samym kształcie, żeby ładnie błyszczały Teraz robiłam na srebrnej lince ale zrobię na przezroczystej a posrebrzane elementy zastapię srebrnymi. Pokażę też na czym się wzoruję i jakie będą te kryształki Taki komplet w Internecie kosztuje ok 300zł, a wczoraj przeliczyłam, że mi wyjdzie ok 60 zł
Bardzo fajna ta biżuteria