Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przyjaciółka poszukiwana od zaraz :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-28, 14:01   #1
Raszida_21
Rozeznanie

Arrow

przyjaciółka poszukiwana od zaraz :)

Witam wszystkie Wizażanki.
Nie wiem czy ktokolwiek to przeczyta i czy w ogóle ktoś tu się będzie udzielał ale postanowiłam, że 'wyleję' właśnie tutaj swoje żale... Nie wiem czy to ta pogoda za oknem czy dopada mnie jakiś dół ale od kilku dni strasznie mocno doskwiera mi brak przyjaciółki... Wiem, wiem, to nie jest dobre miejsce żeby szukać koleżanki bo to nie portal do takiego typu problemów ale w innym miejscu nie mam okazji poznać jakiś dziewczyn bo na dzień dzisiejszy nie pracuję a i przy takiej pogodzie nie chcę się nigdzie wyłazić z domu.
Mam koleżanki ale One żyją tylko miłością i dla mnie już nie mają czasu więc w taki oto sposób zostałam 'samotna'... Nie mam z kim wyskoczyć na zakupki, z kim zrobić sobie seansu babskich filmów, z kim wyjść do klubu czy na piwko...Mam faceta ale on nigdy nie zastąpi mi jakiejś dobrej koleżanki... Przeglądałam forum i wiem że jest dużo takich dziewczyn jak ja które poszukują tej bratniej duszy...
Jeżeli która też ma dołek związany z brakiem przyjaciółki to zapraszam na forum bądź na priv... Pozdrawiam
Raszida_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując