2012-02-28, 13:35
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
Cytat:
Napisane przez HardcoreMuffin
Zawstydziłam się. Nie spodziewałam się takiej reakcji. Bardzo mi miło. Bałam się, że wyglądam jak bańka w tej sukience. Zamówiłam już sobie czerwone buciki z fleq.pl Potrzebuję bordo, ale najwyżej je przemaluję  i chciałam sobie obkleić kamyczkami obcas żeby nie były takie nudne lub przykleić kokardkę. Ograniczył mnie mój wzrost przy wyborze butów. Teoretycznie mogłam bym wybrać takie do 13,5 cm. bo TŻ jest wysoki, ale moja masa plus wzrost wyglądałabym na wiekszą od TŻ'ta.
Zamówiłam sobie jeszcze u pewnej Pani z allegro biało, złoto, bordowe kolczyki z sutaszu. Zakochałam się jak tylko zobaczyłam pierwszą parę 
jak widać nic na szyji mieć nie mogę ponieważ mam mocno potatuowane ramiona i byłoby po prostu za dużo tego wszystkiego. Strasznie mi się marzy długi kłos do talii, ale włosy nie urosną mi tak szybko  nie wiecie czy fryzjerzy mogliby mi dopleść takie włosy a po weselu można je zwyczajnie zdjąć ?
|
Przedłużanie włosów metodą micro rings. Włosy doczepia się za pomocą malutkich obrączek, na zimno, bez użycia kleju. Potem można je bez problemu zdjąć nie niszcząc swoich włosów.
Jest to prosta metoda, można to zrobić samemu. Ja sobie doczepiałam kilka kolorowych pasemek na lato. Ale jeśli chcesz przedłużyć całość to lepiej zrobić to u specjalisty, bo trzeba wiedzieć jak gęsto rozłożyć pasma i na jakiej wysokości żeby nie było widać ringów.
|
|
|