Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20
Cytat:
Napisane przez agnes99
będziesz miała relacje z pierwszej ręki  no będziesz łącznikiem z wizażem
a teraz znikam, bo muszę futra wystawić na sikęsa i jakiś obiad poczarować
|
bede sumiennie wypelniac funkcje "kabla" takze z niecierpliwoscia bede wyczekiwala na wieści od Ciebie..
Cytat:
Napisane przez desia888
Konia, fajnie ze masz Kaje grzeczna, zawsze w koncu jest jeszcze Nina , ktorej musisz uwage poswiecic!
Czyli trezba miec nadzieje ze jesli w ciazy jestesmy spokojne to i dziecko urodzi sie spokojne (tak bym chciala  )
Przyjemnosci jutro podczas odwiedzin, napewno wszyscy zakochaja sie od pierwszego wejrzenia 
Kiedy dasz zdjecia Kai na maila? Bo my tutaj czekamy!
Mravka, widzisz-dobrze wiedziec ze moge to wszytsko wrzucic w automat bo takie to jakies sztuczne i palstikowe sie wydaje!
A wirowalas tez?
Juz zlozona- oczywiscie  Tz i Fredrik (straszy brat Adasia) zlozyli w 20 min
Agnes no to trzymam kciuki zeby wszystko szlo szybciutko i jak najmniej bolesnie 
|
no to super,ze juz stoi ...Noo sztuczne takie i zapach tez ma specyficzny,ale wlasnie po praniu luzik. Tak wirowałam na jakies 800 obrotów i nic sie temu nie stało. Ten pokrowiec od "materaca" tez wrzuciłam..i ten "okap" pod którym wisza zwierzaki tez. Generalnie tylko te szuflade na dole przetarłam,bo to chyba nie bardzo do prania,ale w tym sie trzyma gadzety,a nie dziecko
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
|