Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-02, 14:47   #2014
Mravka
Zadomowienie

Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Dziekuje za szczegolwoy opis
Zrobie dokladnie tak samo w takim razie bo jakbym nie wiedziala ze pralas i ze nic sie nei stalo to bym sie nie odwazyla szczerze mowiac! Pewnie bym to jakos gabaka is cierka czyscila tylko!
A wiadomo ze automat to latwiej no i dokladniej zrobi
ciesze sie,ze mogłam pomoc
ja tez miałam watpliwosci co do prania w pralce,ale ze nasza kołyska była odkupiona to zapytałam pierwszej wlascicielki takze Ona mowi,ze smialo na 40 stopni do pralki i jazda. Tez sie wczesniej zastanawialam jak mam to czyscic,zeby bylo swieze i pachnace
wrzuc prosze zdjecie,bo nie widzialam Twojej wersji kolorystycznej a ciekawa jestem bardzooo
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora