Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - No to jedziemy - z Therm Line w 8 tygodni !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-03, 12:22   #1
Ewelai
Przyczajenie

No to jedziemy - z Therm Line w 8 tygodni !

A więc i ja zakładam dziś swego mini-bloga.

Na początku muszę powiedzieć, że jestem lekko przerażona, bo Wasze wątki są już tak rozbudowane, a ja.. nie bardzo wiem czy będę mogła tak często i dużo pisać. Nazywam się Ewelina, mieszkam w woj. małopolskim i pracuję w restauracji. Wychodzę więc do pracy około 14 i wracam często po 22.. Nie sprzyja to dbaniu o siebie. Do tego studiuje zaocznie.

Ale dzisiaj jestem pełna energii i wiary ! Generalnie mam zamiar zmienić swój codzienny jadłospis - zero wafelków i Sprite`a. Więcej warzyw i kuchni śródziemnomorskiej. No i spróbuję nie jeść po 19.00.

Z ćwiczeniami trochę gorzej bo straszny ze mnie leniuch.. Może dam radę brzuszki około południa.

Jeśli chodzi o środki odchudzające to póki co mam nie najlepsze doświadczenia. W zeszłym roku przez dwa miesiące brałam Linea Detox ale w efekcie schudł jedynie mój portfel Piłam też jakieś herbatki odchudzające ale efekt też był mizerny..

Póki co to tyle. Może jutro się pomierzę i podam wymiary na start. Z uwagi na nawał zajęć codziennie pewnie nie uda mi się aktualizować bloga, ale co kilka dni obiecuję
Ewelai jest offline Zgłoś do moderatora