Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłość a chemia? Co wybrać?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-04, 12:01   #1
adel202
Przyczajenie

Miłość a chemia? Co wybrać?

Witam!
Mam problem delikatnej natury.. I kompletnie nie wiem co z nim zrobić.
Mam narzeczonego od 4 lat dobrze nam razem, łączy nas miłość i przyjażń, wiem, że będzie z niego dobry mąż ojciec, mamy wspólne plany i takie same priorytety ale... no właśnie.
Jest jeszcze jeden mężczyzna. Bardzo dobrze się z nim dogaduje on nazywa mnie swoją przyjaciółką. I problem leży w tym, że zawsze była między nami niesamowita chemia. Jak o nim myśle to mnie w brzuchu ściska i jestem pewna, ze gdyby nie Pan nr 1 to bym popłyneła... Tymbardziej że Pan nr 1 był moim pierwszym i jedynym, nie mam porównania. Jakiś rok temu zaczeliśmy się spotykać na zwykłych spotkaniach które w zasadzie wyglądały bardziej na randki mimo, że do niczego poważnego nie doszło. Gdy dowiedział się, że się zaręczyłam kontakt na pół roku się urwał. Aż do teraz. Pan nr 2 przez te pół roku wszedł też w związek. Postanowiliśmy odnowić kontakt, łudziłam się, ze ten czas spedzony osobno i jego nowy związek sprawi ze nie będzie tej chemii między nami. Wczoraj spotkaliśmy się u mnie w domu. Wypiliśmy sporo. I zaczeło być intymnie. Przytulał mnie, trzymał za rękę na pożegnanie długo trzymał mnie w ramionach i chyba chciał pocałować ale odwróciłam głowe i dostałam buziaka tylko w polik.
Pan nr 1 dowiedział się o wszystkim. Wyciągnął wszystko ode mnie. Powiedział, że mam wybierać. Albo on i mam nawet o dwójce nie myśleć albo mogę odejść do tamtego.
Kocham pana nr 1 ale ta chemia... Nigdy czegoś takiego nie przeżyłam. Kogo mam wybrać? Rozsądek bije się z sercem....
adel202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując