Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niech czas do ślubów szybko leci nam, by móc powiedzieć "męża mam" PM2013. Cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-04, 16:18   #1853
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988
Dot.: Niech czas do ślubów szybko leci nam, by móc powiedzieć "męża mam" PM2013. Cz.

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Okna w kuchni umyte
Nie ukrywam, że były bardzo brudne i jeśli chciałabym je zaje.biście domyć, to musiałabym nieźle ramy szorować mleczkami itd.... Ale stwierdziłam, że umyje żeby były czyste, a szorować niech sobie szoruje nowy lokator tego mieszkania. Ja nie będę szorować komuś
Mam racje?
pewnie, ze masz rację

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
wpadam w szaleństwo planowania urządzania łazienki i już mam pomysł idealny. Zakochałam się w kabinie prysznicowej bez brodzika z luksferami
świetne chociaż ja bym się bała, że bez brodzika wszystko mi na podłogę poleci

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Wstałam rano i tata mi powiedział o tej katastrofie masakra jakaś, te zdjęcia to wyglądają jak zabawki dla dzieci po improwizowanym wypadku... a ja dziś pociągiem muszę jechać :P

Proszę Was Kochane o mocne kciuki, bo dziś się okaże co z pracą TŻ \

no mi mama rano dzwoniła i pytała czy czasem gdzieś nie jechałam wczoraj z przyjaciółką, bo już się wystraszyła, że byłyśmy w którymś z tych pociągów.. gdyż wie że lubimy sobie zawsze pozwiedza okolice i dużo jeździmy pociągami gdy jesteśmy gdzieś razem.. ehh..

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
zawsze jak gadam o takich głupotach to mi się przypomina jak TŻ mi opowiadał, ze wyczytał gdzieś, że w Japonii kobiece gazy są uznawane za jeden z największych afrodyzjaków
blee..

Cytat:
Kochane proszę Was o kciuki w pewnej sprawie dla mnie bardzo ważnej

Cytat:
Kochane pomóżcie
Porgrubiają te spodnie?
moim zdaniem nie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość

co do... to my nigdy bez Ciekawa jestem jak to jest
i my niestety kochamy się tak rzadko że nawet na durexy nie idzie duzo kasy... i tylko właśnie durexów używamy
ale ale dzis TŻcior ma urodziny więc w prezencie chce kilka mmsów wieczorem ( oj juz dawno się tak nie bawiliśmy ) a jutro ma byc sam w biurze i mam do niego wpaść...

by tylko na poczatku używaliśmy gumek, a teraz już nie o niebo lepiej jest bez

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
do mnie zaraz Tż przyjeżdża skoczymy na jakies zakupy bo nic nie ma w domu i później leniuchowanie na całego
co do gumek z lidla kiedyś z moim byłym kupowaliśmy i jego mama z nami była, kupowaliśmy jakieś owocowe takie kolorowe pudełko miały i jego mama do nas przy kasie: "oo, jakie macie fajne cukierki podzielicie się ze mna?".. my w śmiech a babeczka przy kasie prawie tam zeszła
dobre

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Hehe nie dotyczyłam że to z byłym tak kupowałaś

Chciałam się pochwalić że mam nowy tel od jakiegoś czasu tż chciał mi kupić nowy, ja miałam tylko wybrać, podobały mi się nokia e52 ale była droga i nie stać nas na nią, więc narazie sobie darowałam, aż tu w piątek dzwoni kurier do drzwi i mówi że ma paczkę dla taty, ja nie wiedziałam oco chodzi i dzwonię do taty a on mówi że mam przyjąć i podpisać coś tam a później mówi że to tel i że on będzie mój, otwieramy z tż paczkę a tam nokia e52
Nawet nie wiecie jak się cieszę hehe teraz próbuję ją rozgryźć
gratuluję telefonu

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość

A z TŻtem mamy ciche dni Pokłócilismy się w środę wieczorem, TŻ rzucił słuchawką i od tamtej pory milczy...ja nie moge zadzwonić pierwsza bo to była jego wina więc czekam i czekam i już mnie to męczy powoli W☠☠☠☠ienie mi się miesza ze smutkiem...

Przytulicie?
ja też bym pierwsza nie dzwoniła, ale mój TŻ mięknie zwykle po kilku sekundach

dzień dobry

wróciłam z Wrocka, było super nagadałyśmy się, pochodziłyśmy, na zakupach byłyśmy - kupiłam bordowe buty na obcasie mega wygodne i ślicznie na nodze wyglądają i kosztowały aż 29 zł na ślub chcę wyższe, ale te już w tym roku wykorzystam nieraz no i kupiłam kurtkę fajną, wiosenną za 39 zł

a jutro chcę TŻta gdzieś porwac, bo nie mieliśmy już dawno czasu dla siebie i nigdzie nie wychodziliśmy, stwierdziłam, ze oszczedzanie oszczędzaniem, ale czasami można zaszalec , bo tak to nasz związek stanie się nudny, trzeba go czasem odświeżyc

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Marta co jest??

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora