2012-03-04, 18:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Katarzyna8707, decyzja należy do Was. Ale jeżeli jest tak jak mówisz, to chyba się bardziej opłaca. Ale musisz się liczyć z tym, że ceny w Poznaniu są inne niż w Twoich okolicach.
Ja obecnie studiuję dziennie (3 rok licencjatu), obronię się w czerwcu/lipcu i będę szukać pracy, bo mgr chcę robić zaocznie (żeby mieć już jakiś staż do cv, bo na dziennych studentów pracodawcy patrzą jak na idiotów - bynajmniej ja się z takim podejściem spotykałam). Na wesele odkładamy ze wspólnego budżetu rodziny mojego C. Jak zacznę pracę to wtedy będę się do niego dokładać. Mój tata kilka spraw nam załatwi po znajomości, czyli jakiś wkład w organizację będzie miał. Określiliśmy sobie kwotę jaką chcemy przeznaczyć i musimy się w niej zmieścić.
Co do auta - na mnie jakoś super wrażenia nie robi. Powiem Ci tak - kiedyś też taką wielką wagę do tego przywiązywałam, ale wiele dziewczyn z forum mówiło (i w sumie to prawda), że większość gości raczej nie zwraca uwagi na to, jakim autem Para Młoda przyjechała. A jak zauważą to i tak za te kilka dni zapomną
|
|
|