Konto usunięte
|
Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...
Cytat:
Napisane przez rambo
NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC…
Ojej - długo by wymieniać : warszawianka, Anul3k, Fresa, silva... - tak na dobry początek przyszły mi na myśl I cheer, którą zasypuję różnymi głupimi pytaniami.
|
Cytat:
Napisane przez Fresa
NA NIĄ ZAWSZE MOŻNA LICZYĆ-Rambo,Luba,Warszawianka,S ilva
|
Cytat:
Napisane przez warszawianka
NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ-Silva,Ines 1985,Fresa,TheCuteOne,Mis ioczat,Toogra,Herbi,Juda, Jelonek.
NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ-Agabil,Mona Lisa,Silva(nikt nie umie stworzyc tylu wątkow z ciekawostkami)
|
Cytat:
Napisane przez Luba
Najsensowniejsza wypowiedz: ooo, tu mam wielu kandydatow, chociaz nie zawsze sie zgadzamy, ale cenie wypowiedzi: Fresy, marceliny73, Aeterny, Momo, moee, Mariqa, Anett, Impersony, warszawianki, lullaby22, Babci W., manoilty,silvy. Przekroczylam juz limit a jeszcze wszystkich nie wymienilam. Ale sa nicki i avki przy ktorych sie zatrzymuje i czytam, nawet jesli sam temat mnie nie zainteresuje...
|
Cytat:
Napisane przez awia
najsensowniejsza wypowiedz: duzo ludzi wypowiada sie sensownie - nie sposob wymienic, w kazdym razie Aete, Silva, Rambo, Windy, Warszawianka, Ruda, Agabil, Lexie, Luba, Lullaby, Lovisa.
|
Cytat:
Napisane przez klaudiaa
NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ
Uff.. Windykatorka, Aeterna, Szajajaba, Fresa, Luba, Paula007, Bess, Et-ka, Warszawianka, Lexie, Lovisa, Lukrecja_Borgia, Marcelina73, Awia, Silva, Moee, Juda, Ines1985, AgaZ, Impersona, Monyczkaaa, Ruda7816, Momo, Agabil, Lullaby22, Cattt, Paula78, Spray, Starsza_pani itd..
Na pewno zapomniałam o wielu osobach. Jak mi się ktoś przypomni, to dopiszę.
|
Dziękuję dziewczyny Bardzo miło mi się zrobiło 
Jeszcze pomyślę na swoją listą
Edytowane przez 201701160947
Czas edycji: 2006-12-18 o 17:34
|