Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ***Moje 8 tygodni z Therm Line***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-04, 23:25   #1
boszenka69
Zakorzenienie

***Moje 8 tygodni z Therm Line***

ready
steady
go!

boszenka-młoda mama, żona, studentka, blogerka, zaromaniaczka, miłośniczka słodyczy i dobrej kuchni

wzrost: 175 cm
waga: 69 kg
typ sylwetki: gruszka

stosowane diety: Ducan, Montignac

długotrwałe sukcesy w odchudzaniu:
brak

Odchudzanie rozpoczynam od małej analizy SWOT, która pozwoli mi skupić się na moich mocnych stronach i wyeliminować ewentualne zagrożenia.

mocne strony: dużo wolnego czasu (moją niechęć do sportu i jakiejkolwiek formy wysiłku fizycznego niestety nie mogę zwalić na brak czasu), sympatia do zdrowej kuchni (od kiedy na świecie pojawiła się moja córcia staram się gotować zdrowo i smacznie)

słabe strony: zamiłowanie do słodyczy i wieczornego podjadania, brak silnej woli, niechęć do sportu

szanse: kuracja Therm Line, długie spacery z córką (czytać: bieganie za energiczną trzylatką), wspólny jogging z przyjaciółką lub mężem (czasem ktoś po prostu musi wyciągnąć mnie z domu siłą )

zagrożenia: spotkania z przyjaciółmi, imprezy okolicznościowe, PMS (niestety czekolada, najczęściej w ogromnych ilościach, bywa tutaj najlepszym lekarstwem )

cel: 10 kg mniej

możliwe?
jasne, że tak!

PS. Przez 8 tygodni zamierzam codziennie stawać na wadze i cieszyć się z każdego zrzuconego kilograma!

Edytowane przez boszenka69
Czas edycji: 2012-03-04 o 23:45
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora