Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-05, 01:04   #1591
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hahahaha no to widze ładnie sobie synową wyszkolił
Ja mimo, że pedantką nie jestem ale higiena to u mnie podstawa. Nienawidzę, jak faceci deski nie opuszczają !!!! A jak ktoś nie spłucze po sobie to szał mnie chwyta!!! Synka już wyszkoliłam tak, że nawet w nocy jak wstaje na siusiu i ledwo na oczy widzi to i tak spłucze i deskę opuści.... bo jak nie to musi się wrócić i zrobić to. Niema że boli! mus to mus!
Może nie wyszkolił, ale ja po prostu Go znam
Ja też lubię czystość, i też NIEnawidzę jak ktoś nie spuszcza deski czy nie spuszcza wody w toalecie ale nie jestem taka, że jak jakiś okruszek niewidzialny prawie spadnie na dywan to go szukam no normalnie mnie takie coś trafia a mój teść tak ma gania ze szmatką i 5 razy dziennie telewizor przeciera, bo kurz się zebrał no ludzie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ja u mnie w mieście to nic Light nie dostanę oprócz Pepsi
Ale pewnie w Kauflandzie czy Carrefourze kupię te parówki we wtorek jadę na zakupy to poszukam a skład taki po części masz tutaj: http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...u-Morliny.html
Ja wiem, że tam same odpady są w nich tak jak w pasztetach czy konserwach ale mi to nie przeszkadza bo rzadko jem takie rzeczy czasami jak mnie najdzie tylko ochota
No tragicznie ten skład nie wygląda trochę tłuszczu ma dużo, no ale co się dziwić raz na jakiś czas można poszaleć

Ja z kolei lubię pasztet ale taki na wagę ale jak pomyślę co w nim jest to mi słabo jem go rzadko teraz :P

http://besty.pl/331444
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora