Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niech czas do ślubów szybko leci nam, by móc powiedzieć "męża mam" PM2013. Cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-05, 10:41   #2009
crippled
Wtajemniczenie

Dot.: Niech czas do ślubów szybko leci nam, by móc powiedzieć "męża mam" PM2013. Cz.

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
crippled super uwagi- jak fajnie, że tu jesteś
aż sobie zapisze
dziękuję
Cytat:
Napisane przez dziubdziubek88 Pokaż wiadomość
ja już co prawda sukienke mam ale chetnie przeczytałam co napisałaś
ja w sumie kupowałam u znajomej...bo okazało się ze pracuje w salonie, w którym podobały mi się kiecki....przymierzyłam bardzo dużo sukienek i w sumie ona udowodniła mi w której wyglądam najkorzystniej
Wrzuć fotkę
Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
bardzo przydatne rady!!!
wlasnie mialam pytac jak to jest z kolorami. wszedzie slyszy sie ze biel zadko wybieraja kobiety.
sama byla raz juz w salonie na przymierzaniu(dluga historia) i zwrocilam uwage na to "gadanie"
postanowilam podejsc do tego troszke naczej. przejrzalam strony www salonow ktore mnie interesuja albo "sa po drodze" i spisalam wszystkie modele na kartke. mam zamiar przymierzyc wszystkiue z listy + ew te ktore wpadna mi w oko w salonie lub ktorejs przyjaciolce.
zrrovcilam tez uwage ze nie zawsze sa katalogi ktore mozna obejrzec a wiadomo ze wszytskich sukien nie przejzysz w salonie.
Nie wszystkie suknie z katalogów będą w salonie, każdą mogą dla Ciebie zamówić o ile za nią zapłacisz, ale jak się nie spodoba na żywo to już kiszka, więc nie polecam
Poza tym często okazuje się, że sukienka w katalogu jest piękna, bo objadą ją photoshopem z każdej strony, a na żywo to sukienka-pasztecik.
Warto też przymierzyć suknie, które na wieszaku są dość średnie, bo często po założeniu wyglądają ładnie

W ogóle zapomniałam napisać, że wśród upodobań facetów królują rybki