Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - --> Brąz by Jennuś, czyli I came back :D <--
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-17, 16:38   #8
mona1978
Zakorzenienie

GG do mona1978
Dot.: --> Brąz by Jennuś, czyli I came back :D <--

Cytat:
Napisane przez enigma1985 Pokaż wiadomość
Skoro dawno Cię nie bylo to witaj ponownie
Makijaż troche niedopracowany ale kolorki cieni jak najbardziej mi się podobają. Jednak ich nałożenie jest troszkę niedokładne.
1 - w zewnętrznym kąciku cień troszkę za bardzo wyjechał na zewnątrzi w dół (widać to dopiero na zdjęciach całej twarzy)
2 - w wewnętrznym kąciku cień jest zbyt blisko kącika przez co oczka zbliżają się do siebie. Wg mnie masz dość blisko osadzone oczy i powinnaś je od siebie troszkę oddalać przez nałożenie w wewn kącikach jakiegoś rozświetlacza
3 - przydałoby się rozczesać rzęski, odrobinkę przyciemnić brwi,
4 - wg mnie coś jest nie tak z nałożeniem brązera i z jego odcieniem. Jest jakby troszkę za ciepły i zbyt pomarańczowy (choć jest to tylko moje odczucie, wiem ze aparat i monitor lubią przekłamywać kolorki). I chyba jest nałożony odrobinę za wysoko (tzn u Ciebie jest on na kościach policzkowych a mi się wydaje, że powinien być troche niżej).

Sorki, że się czepiam. Wbrew pozorom podoba mi się ten makijaż, a te "niedociągnięcia", które wymieniłam sa raczej drobne i bardzo szybko i łatwo da się je poprawić. Acha - i nie sugeruj się jedynie moimi poprawkami bo ekspertem nie jestem i mogłam popełnić błędy w ocenie
I masz śliczny błyszczyk
mona1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując