2012-03-05, 14:47
|
|
BAN stały
|
Dot.: Fotografia ślubna... co o tym myślicie?
Cytat:
Napisane przez justyna_dietico
My mimo, że mieszkamy we Wrocławiu mamy ślub 200 km stąd ale za to we Wrocławiu chcemy sobie zrobić zdjęcia plenerowe. Więc jeśli byłabyś zainteresowana tylko plenerem również chętnie skorzystamy  Pozdrawiam
|
Plenerek po ślubie to świetny pomysł, kiedy już cały ten stres odpuszcza a Młodzi jeszcze pijani szczęściem :P
Jak najbardziej jestem ZA Rzuć jakąś datę żebym mogła się określić czy jestem wtedy wolna.
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------
Cytat:
Napisane przez Mariam
ja tak nie na temat
dla mnie tzw fotograf który robi i wydaje 1500 zdjęć ze ślubu, jest pstrykaczem, nie profesjonalistą
|
Nie gniewaj się, ale chyba nie wiesz o czym mówisz.
Jeśli zrobisz 200 zdjęć z całego ślubu, okaże się że na 50 ktoś ma zamknięte oczy albo głupią minę. Do śmieci.
Na 10 pannie młodej nie spodoba się że jest z lewego a nie prawego profilu, a tamten bardziej lubi. Do śmieci.
Na 20 z kościoła widać szum cyfrowy, bo tak zwykle jest że światło jest tam fatalne a używanie flesza bywa różnie odbierane. Do śmieci.
Na 30 będzie widać poruszenie, bo przecież ludzie tańczą, a sale zwykle nie są mocno oświetlone, bo lepsze jest nastrojowe delikatne światełko. Do śmieci.
I co dasz parze młodej po takiej selekcji?
I pytanie co oni Ci dadzą za taką usługę?
|
|
|