2012-03-05, 16:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Już zaraz Was nadrabiam (od tej 100. strony ), tylko sypnę brokatem i się pochwalę 
Po 1. - znaleźli Kłopota!!!!!! 
Po 2. - dostałam dzisiaj rano sms-a od TŻa, po prawie miesiącu bycia razem: "Ej, co Ty mi zrobiłaś, nie mogę przestać myśleć o Tobie ", dalej pisał, że jestem jak wirus a jego organizm przestał się bronić, i że zaczyna chyba topnieć... a wczoraj przed jego wyjazdem sobie leżeliśmy, była rozmowa o tym, że mi się troszkę przytyło, ale niedużo, no i ja palnęłam bezmyślnie: "No, muszę przestać tyle jeść, bo mnie nie dasz rady przez próg przenieść" a nie TO miałam na myśli! on jest dość wrażliwy na takie tematy, popatrzył na mnie taki niepewny, wystraszony i mówi: "Z tym przenoszeniem przez próg to może się jeszcze na razie wstrzymajmy". Wtedy się zorientowałam, co walnęłam i mówię: "Spokojnie, to był żart, zupełnie nieprzemyślany, nie wyobrażaj sobie za dużo, nie dobieraj sobie do głowy" czy jakoś tak. A on nagle taka rozczarowana mina i: "Aha... to mówisz, że mam sobie tego nie dobierać do głowy..." kochany jest 
Po 3. - pojechał wczoraj, ale dzisiaj ma załadunek w Tarnowie, więc wraca o 20-21 i zostaje na noc w domu! 
Po 4. - po jeździe super, tzn. tylko plac, ale tak luźno się jeździło i bezbłędnie tak jakbym znała się z motorem 
Po 5. - kupiłam sobie rękawice motocyklowe 
Po 6. - kupiłam krem koloryzujący, będę farbować: http://www.lorealparis.pl/img/l10n/p...62/HCo1_41.jpg zamierzam trzymać połowę czasu.
|