Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-05, 17:23   #1641
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine widzę, że szalejesz na tej siłce Ty leć po baterie do wagi, bo już pewnie tyle schudłaś, że dalsza dieta Ci nie jest potrzebna no i pokazuj nam swoje zdjęcia mogą być ze ślubu ja uwielbiam zdjęcia oglądać
A mi się dzisiaj nie chce ćwiczyć, lenia mam niesamowitego ale może jak wrócę od fryzjera to pokręcę hula hop i przed spaniem zrobię te 100 brzuszków jakoś pod koniec dnia biorą mnie wyrzuty za niećwiczenie i jednak ćwiczę
Pokaż się koniecznie w nowej fryzurce

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki moje
Ja dzisiaj nie miałam kiedy do Was zajrzeć bo wstałam przed 13 zjadłam śniadanko płatki z mlekiem (jak zwykle) i przyszła moja mama. Siedziałam z nią trochę, potem sie ubrałam, umalowałam i poszłam do miasta a mama została z młodszym synkiem. Odebrałam synka z przedszkola i poszliśmy na mały spacer zaszłam na pocztę powiedzieć, że list do mojego męża w koncu dotarł ( baby jak się cieszyły! aż w szoku byłam) i potem poszłam z synkiem do Biedronki Boże jaka tam kolejka była 4 kasy były czynne i 4 kolejki do połowy sklepu Zrobiłam zakupy i wróciłam do domu Kupiłam świeże bułeczki dla siebie i dzieci ale sobie te grahamki z ziarnami zjadłam jedna taką z sałatą i plastrem sera na drugie śniadanie przed chwilą Wypiłam kawkę i siedzę sobie
U mnie pogoda śliczna tylko zimny wiatr wieje :/ W ogóle to dzisiaj na wadze 59,4 ale 3 dni się nie wypróżniałam już nie wiem co jest za mało jem i organizm musi się pewnie przestawić i rozbujać. Musze wypić taką mocno kawę ale trochę się boję bo potem mi się łapy trzęsą. Poczekam do jutra jeszcze a ja nic to nie da to zrobię sobię porządną kawkę i wtedy to pewnie coś się ruszy.
W ogóle to dziś ubrałam moje legginsy te co wyglądają jak skóra kozaczki, płaszczyk, włosy w kitka zaczesałam i tak się jakoś "ładnie" czułam fajne jest takie uczucie jak nie musisz się wstydzić własnego wyglądu ajjjjjjjj jak sobie przypomne co było kiedyś to aż mnie skręca...... ta decyzja o schudnięciu to była najlepsza decyzja w moim życiu chyba ( zaraz po dzieciach)

Jezu, ale Ty masz spanie dziewczyno ja dzisiaj wstałam przed 8 Na szczęście do czwartku wolne Pewnie dzisiaj wyglądałaś prześlicznie trzeba było fotki cyknąć i się nam pochwalić
U mnie dzisiaj nie ma spadku na wadze, ale wczoraj zjadłam pizze ale dzisiaj aerobik także nie mam wyrzutów no może troszkę
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora