Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kurCakowo AjĆ loffciamy kurCacki i rosioł - ZNO cz. 34
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-05, 16:55   #327
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek
Dot.: kurCakowo AjĆ loffciamy kurCacki i rosioł - ZNO cz. 34

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
ja pier... zaraz wyjdę z siebie
tż się zahcowuje jak dzieciak. ma dwadzieścia parę lat, a robi problemy o grę ogólnie dziś cały dzień był zły, bo w pracy go okłamują przełożeni, pisał bez humoru i mnie od razu go zepsuł... chciałam mu pomóc, wesprzeć, przyszłam na gg, a ten od razu, że on nie chce o tym gadać... nic nie pisaliśmy, w końcu ja napisałam, czy coś jeszcze wiadomo z ta pracą, a też już złość, że po co w ogóle o to pytam itp, i że "ja sobie poradzę." teraz się zdenerwował, bo ktoś włamał mu się na konto w grze, coś w stylu strategicznej. mówiłam mu, że to tylko gra przecież, zrobi sobie nowe itp. a ten się zacząl wściekać, że miał je kilka lat, że dużo czasu poświęcił... to napisalam, zeby przypomniał sobie hasła na maila albo napisal do admina, a ten "sam sobie to ogarnę". czlowiek chce pomóc a dostaje w odwecie takie coś...
Zostaw faceta, niech ochłonie. Może ma gorszy dzień

No ja nie wiem do ilu liczyłam
Ale mama mi mówiła wczoraj, że jak byłam w wieku Anity to tez pisałam lustrzanie Czyli pisałam coś
kroliiczek jest offline Zgłoś do moderatora