|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Hej laski
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa
Dzis robilam pierwszy dzien TJ : wiem, ze powinno zaczynac sie od poniedzialku, ale nie moglam sie powstrzymac  musialam zobaczyc, o co tam chodzi. i juz czuje ze te cwiczenia pokocham! niestety mam kiepska koordynacje, wiec pewnie nie wykonuje ich dokladnie tak jak powinnam (ciezko jest mi jeszcze laczyc dwa elementy, najmniej ogarniam krok TWIST) ale wierze, ze po 2/3 dniach dojde do mojej prywatnej mini perfekcji
no i co sobie uswiadomilam - ze jestem chuda, ale obtluszczona ;p zasapalam sie po kwadransie, cialo mi sie telepalo, oblesnie trzęsło, fe. od jutra zaczynam biegac, postanowione. budzik mam nastawiony na 6.30, mam nadzieje ze nie bedzie padalo. za kare za to ze sie tak zapuscilam bede biegala w starcyh brzydkich trampkach, a jak przez miesiac w miare regularnie bede trzymala sie joggingowych postanowien, to kupie sobie super fajne buty do biegania.
kto jest mistrzem fitnesu? Agnes
Kto jest mistrzem scholi? Agniesik
kto jest mistrzem mistrzow? Krzysztof Ibisz:
kto jest mistrzem paszteciarstwa? aniabaniaa
co dostalas oprocz slodyczy? ile wazysz?
|
Ej, ja też kiedyś robiłam TJ, ale mi się znudziło i przerzuciłam się na ćwiczenia z ekipą z teledysku Call on me, kojarzycie? tamte mi się bardziej podobały, ale może i ja podżemuje, kto wie? póki co chodzę grzecznie na siłkę i po interwałach wyglądam, jakbym wysmarowała się barszczem czerwonym
Ania, fajnie, że w końcu zrozumiałaś, że jesteś chuda :P a ujędrnienie każdej z nas się przyda
jestem nikim 
dooostałam masę słodyczy, słodką torbę na siłkę , ciuchy, portfel, torebkę, pinioszki i olejki do włosów bardzo udane prezenty
a ważę w okolicach 60, raz 59, 8 raz 60,3, zależy
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa
Jestem dziś najbardziej pozytywnym superbohaterem dnia, nie wiem co musialybyście zrobić, żeby mnie przebić
wstałam o 6.30 i... biegalam
wiecie, ze przebisniegi juz są? i bazie? widzicie pierwsze symptomy wiosny? rozejrzyjcie sie, zamknijcie oczy, posluuchajcie spiewu ptakow 
i powiedzcie sobie: jestem super. jestem super.

|
no Ania, zaszalałaś, super ja gdybym wyszła biegać to od razu bym zachorowała
taaaaaaak wiosna! dziś było cudownie, uwielbiam słońce
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Od dzisiaj koniec z alkoholem! ::
|
yhy jak tam połówka z Rzymu?
Cytat:
Napisane przez Loriette
Reklama jest mocna! Nie ukrywam :a: Gwiazdor!
|
żenuła :P
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Noooooo i 45min. orbitreka za mną  [COLOR="Silver"]
|
ależ Ci zazdroszczę orbitreka!
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria
eeeeeeeeeeeeeej.... nie lubie weekendów bo nie mam czasu do Was zajrzeć.... ::
wróciłam dziś z pracy po 3 godzinach, bo.... Mała rozbiła sobie głowę, jechałam z nią do szpitala i ma 4 szwy na czole.... Masakra. Nie cierpię poniedziałków!!!!!!!!!!
|
biedna malutka, oby szybko się zagoiło
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Widziałyście foto Papierskiej
Taka laska, że szok! :
|
super wygląda 
Cytat:
Napisane przez psyhe666
MP, widzę, że testujesz to dziadostwo pod postacią TL? :
Miałam wszystkie wymienione skutki uboczne! y:
|
czyli dobrze pamiętałam
Cytat:
Napisane przez Loriette
O 19:30 lecę biegać z moim towarzyszem: Zaraz wytaszczę z szafy swoje najaczki i seksiaste leginsy!
|
dziecinko kochana, powiedz mi, Ty to 1.5 kg przytyłaś na takich posiłkach, jak nam tu ostatnio serwowałaś? bo to jest nie do pomyślenia, żeby na tym nie schudnąć, a jeszcze przytyć
Cytat:
Napisane przez adusia1554
Hej wam pamiętacie mnie jeszcze. Ja się ostro za siebie wzięłam. Ważę 58kg
3 razy w tygodniu chodzę na zumbe jest super a 2 razy w tyg na godzinkę na siłownię z koleżanką. Weekend zawsze odpoczywam. Poza tym w pracy ciągle stoje coś robię, przekładam tu się schylam tu podnoszę i jest super.
|
super, gratulacje, oby tak dalej!