Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kuchenne rewolucje Magdy Gessler
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-05, 18:04   #1007
uwielbiam_owoce22
Zadomowienie

Dot.: Kuchenne rewolucje Magdy Gessler

Cytat:
Napisane przez vilya Pokaż wiadomość
sorry ale ten argument do mnie nie trafia. W domu w zasadzie można zrobić każde danie z menu restauracji wiec po co w ogóle chodzić do restauracji i płacić.
Jeszcze w dodatku jak przygotujemy je sami to jest duzo smaczniejsze niz w restauracji
Poza tym wiemy co dodajemy, mozna skorzystac z lepszych skladnikow
I wychodzi duzo taniej, ja np przygotowuje dla siebie i chlopaka spaghetti, juz nie zamawiamy na telefon - a koszt takiego dania z cateringu z dowozem to ponad 30 zl.
Za ta cene to ja nakupuje tyle produktow, ze bede miala przynajmniej na 2-3 razy

Oczywiscie jestem za tym aby wyjsc od czasu do czasu do dobrej restauracji - bo wkoncu cos tam od zycia tez sie nam nalezy
Tylko tak naprawde wyjscie do dobrej knajpy dla 2 osob gdzie zamawiamy danie glowne, deser i napoje to koszt minimum 100 zl.
Jakbysmy mieli tak codziennie chodzic po knajpach albo zamawiac cateringi to by sie tygodniowo wydawalo po kilkaset zlotych.

Jakis czas temu bylam w restauracji tajskiej w manufakturze, jak ktos jest z Łodzi to bedzie wiedzial
Jedzenie smaczne ale porcje takie male, zamowilismy jeszcze deser - rachunek 100 zl i praktycznie moj chlopak byl glodny, musialam w domu druga kolacje robic
uwielbiam_owoce22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując