Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-05, 19:18   #2556
branzoletka
Branzoletka

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Mój mąż dziś znów przytargał siatę ciuszków z charity shop Większość dla jego bratanka i Dorotki, ale i naszej dzidzi coś się trafiło
Super się masz, taki chłop to skarb

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość

Byliśmy u gina, wszystko super, dziecko zdrowe i duże. Wiek z OM 16t4d a z usg 17t6d W weekend kupiliśmy wanienkę bo trafiliśmy na okazję - z 56 czy 58zł o 50% więc taniej niż na necie takie są - z termometrem i korkiem. Teraz stoi i zawadza
gratki za zdrowe i duże dzidzi

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie koszulkę ciążową i do karmienia w końcu, o taką:

http://www.nocna24.pl/index.php?idz_...u=67&id_kat=11

zależało mi na rozpinanej, a nic ciekawszego w rozsądnej cenie nie znalazłam. Ta ma przynajmniej krój jakiś w miarę.
Ładna

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

Tak a propos stroju do szpitala, to zawsze mnie rozwala jak siedzę sobie w szpitalu i ciężarówki chodzą w takich koszulach co ledwo d... zakryją I to bez szlafroka. Wczoraj też taką widziałam. Dla mnie to okropnie wygląda. Bo jak nie ma dłuższej koszuli, to chociaż szlafrok by założyła, a nie chodzi z gołym tyłkiem po korytarzu
Może jak wszystko cię boli, jesteś zmęczona,niewyspana i ciągle półnaga(z różnych powodów) to generalnie masz gdzieś jak wyglądasz a może w szlafroku też za ciepło? Pewnie się dowiemy jak będziemy na ich miejscu

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora