Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jednym już figurki wracają, inne jeszcze z brzuszkami biegają. Mamusie I-II 2012.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-05, 18:20   #4911
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi
Dot.: Jednym już figurki wracają, inne jeszcze z brzuszkami biegają. Mamusie I-II 201

Cytat:
Napisane przez Blanszor Pokaż wiadomość
Już straciłam cnotę po porodzie
orgazmy jak wulkany, także wszystko trybi
zazdroszczę
tez chce, ale czekam na wizyte u lekarza i potem poszaleje...

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
a właśnie czy któras zauwazyła u siebie nadmiar śluzu?? bo ja po porodzie to masakra cały czas wygląda jak płodny czyli jesyt rozciągliwy jak białko kurze i jest go strasznie strasznie dużo jak by jakiś kranik się odkręciłi
a mam takie nie dyskretne pytanie czy... zauważyłyście może że wejście do pochwy wygląda jakoś inaczej bo ja sie troche martwie bo kiedyś tak nie miałam a teraz po porodzie w wejsciu do pochwy wyczuwam taką jak by kulke mięsa kurcze nie wiem jak wam to opisać może któraś kiedyś prowadziła sobie wykres cyklu i badała szyjkę to właśnie ja wyczuwam przy wejściu coś podobnego kształtem i konsystencją -jeżeli tak to można nazwać- do szyjki a lekarz przyjmuje dopiero od 13.03 no i wolała bym iść do niego bo on prowadził moją ciąże więc chce by on mnie skontrolował bo jeszcze nie miałam kontroli po porodzie bo lekarz na zwolnieniu lekarskim cały czas jest
ja tez mam takie coś na wejściu, dopiero tak schowane z boku jest wejście do środka - moze sie jeszcze tak poukłada

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora