Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-05, 20:32   #2602
hanjah
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V

Karolina-ja również gratuluję synka ale tak jak prosiłaś jeszcze nie dopisuję do listy

Cytat:
Napisane przez linzey Pokaż wiadomość
Sliczne imię-ja mam tak na imię a tak serio to w Anglii fajnie brzmi a ja w podstawówce i sredniej zawsze miałam kompleksy z tego powodu a co do imienia po kimś - myśle ze nie musicie mówić że to po tej a tej osobie a jej i tak bedzie napewno miło

hanjahJa własnie sie zastanawiam nad wózkiem takim podwójnym. Zosia będzie miała 22 m-ce jak sie małutkie urodzi. Ona lubi jezdzić wózkiem i nie wyobrażam sobie żeby do tego czasu nauczyła się grzecznie i w miare szybko chodzić obok wózka
Ja myslałam o takim jak nicka pisała ale mam ieszane uczucia.
Śliczne imię Szukamy właśnie takich imion polskich, żeby Szkoci nie mieli problemów z ich wymawianiem Z moim sobie radzą, ale tż Szkotom przedstawia się tutejszym odpowiednikiem swojego imienia Na razie nie mówimy babciom ani nawet rodzicom o naszym wyborze-nie wiem czy nam się nie odmieni... poza tym jak zostanie Maria to będzie większa niespodzianka

Dorotka będzie mieć 25 miesięcy, ale ona jest mała jak na swój wiek i nie wyobrażam sobie żeby dreptała koło wózka Także dla nas tylko podwójny jest rozwiązaniem.
Ten typ co pokazała nicki to "tramwaj", a ten co dzieci są obok siebie to "czołg"

Co do wagi piersi, to coś w tym musi być-tż mi średnio co dwa dni musi ramiączka podciągać

Edytowane przez hanjah
Czas edycji: 2012-03-05 o 20:34
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora