Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki Catrice - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-05, 23:21   #2023
jofka
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki Catrice - cz. II

Jestem zachwycona różowym cieniem z HW, a dokładniej jego trwałością.
Nałożyłam go dzisiaj jako bazę i cały dzień cień z HW i cień z Essence pozostały na swoim miejscu bez rolowania!

Chciałabym dorwać ten beżowy to w ogóle byłby jak baza
Milsze są w używaniu niż twarda baza i ja lubię takie rozświetlenie.
Najlepiej nakłada się je pędzelkiem do korektora

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
Napisane przez anibiaa Pokaż wiadomość
Ech ... zabawna ta polityka sprzedaży u nich Jak nie przeceny z 9zł na 9zł to wystawianie i chowanie na zmianę
Cytat:
Napisane przez tenebra Pokaż wiadomość
Zupełnie bez sensu wymyślili wymówkę z chowaniem...

Bo jeżeli to byłby problem cen (i uważam że był, bo nawet taką informację dostałam od jednej pani naturzanki, że nie sprzedają HW bo są złe ceny i informatycy muszą zadziałać) to pitolenie o dacie wprowadzenia limitki jest śmieszne... większość limitek ostatnio (nie wiem jak wcześniej) było wystawianych przed pokazaniem się w gazetce i jeżeli chcą to zmienić to powinni się trzymać terminów już od "góry" zaczynając, a nie rozsyłają limitki, które mają czekać 2 tygodnie na Naturowych zapleczach... Jak już rzucili wcześniej to sory gregory, ale nie sprzątamy limitek klientkom sprzed nosa. A jak mają burdel z cenami to jak najszybciej rozwiązują również nie sprzątając produktów klientkom sprzed nosa. Ew. wstrzymanie na pół dnia mogłabym zrozumieć, ale bez przesady...
Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
I oni potem wyłożą to, co im pozostało?Takie poprzebierane? Bez sensu

Dla mnie to też jest bez sensu. Mogli tę politykę wdrożyć już przy kolejnej limitce, bo większość sklepów nie ma już nic na stanie
Ciekawe czy w takim wypadku uzupełnią zapasy?
Fajnie by było, bo 22 bym przypolowała na beżowy cień

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora