2012-03-05, 23:21
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki Catrice - cz. II
Jestem zachwycona różowym cieniem z HW, a dokładniej jego trwałością.
Nałożyłam go dzisiaj jako bazę i cały dzień cień z HW i cień z Essence pozostały na swoim miejscu bez rolowania!

Chciałabym dorwać ten beżowy to w ogóle byłby jak baza 
Milsze są w używaniu niż twarda baza i ja lubię takie rozświetlenie.
Najlepiej nakłada się je pędzelkiem do korektora 
---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------
Cytat:
Napisane przez anibiaa
Ech ... zabawna ta polityka sprzedaży u nich  Jak nie przeceny z 9zł na 9zł to wystawianie i chowanie na zmianę 
|
Cytat:
Napisane przez tenebra
Zupełnie bez sensu wymyślili wymówkę z chowaniem...
Bo jeżeli to byłby problem cen (i uważam że był, bo nawet taką informację dostałam od jednej pani naturzanki, że nie sprzedają HW bo są złe ceny i informatycy muszą zadziałać) to pitolenie o dacie wprowadzenia limitki jest śmieszne... większość limitek ostatnio (nie wiem jak wcześniej) było wystawianych przed pokazaniem się w gazetce i jeżeli chcą to zmienić to powinni się trzymać terminów już od "góry" zaczynając, a nie rozsyłają limitki, które mają czekać 2 tygodnie na Naturowych zapleczach... Jak już rzucili wcześniej to sory gregory, ale nie sprzątamy limitek klientkom sprzed nosa. A jak mają burdel z cenami to jak najszybciej rozwiązują również nie sprzątając produktów klientkom sprzed nosa. Ew. wstrzymanie na pół dnia mogłabym zrozumieć, ale bez przesady...
|
Cytat:
Napisane przez asqua92
I oni potem wyłożą to, co im pozostało?Takie poprzebierane? Bez sensu
|
Dla mnie to też jest bez sensu. Mogli tę politykę wdrożyć już przy kolejnej limitce, bo większość sklepów nie ma już nic na stanie 
Ciekawe czy w takim wypadku uzupełnią zapasy?
Fajnie by było, bo 22 bym przypolowała na beżowy cień
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.
Loving & be loved by U 
|
|
|