2012-03-06, 11:07
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy można powiedzieć o dziecku,że jest brzydkie?
Cytat:
Napisane przez ranka123
Wg mnie nie każde dziecko jest ładne, ale nigdy bym nie powiedziała o dziecku, że jest brzydkie
To brak kultury, a obmawianie dziecka nie przy rodzicach jest tak samo obraźliwe jak powiedzenie o dziecku, że jest brzydkie
Po co wogóle poruszać taki temat z kimkolwiek???
Jeśli ktoś mówi takie rzeczy o czyimś dziecku, to już widzę co to za osoba  wścibska zapewne i mało elegancka...
na koniec dodam, że oczywiście piękno to kwestia gustu ale ogólnie rzecz biorąc, co takie dziecko jest winne???? i po co to komentować ???
Dla mnie osoby wypowiadajace sie o dziecku brzydkim pewnie nielubią rodziców tego maleństwa i chcą tylko jeszcze bardziej dopiec i podkręcic atmosferę   
|
nie przesadzasz trochę??
jak wyjdę od znajomych i powiem do męża "kochanie, ale ta ich córeczka co prawda słodka, ale piękna na razie nie jest" to prosze powiedz mi cóż ja jestem za straszną osobą..? Ach wścibską i mało elegancką.. haha..
oczywiście, że nigdy matce nei powiedziałabym, że jej dziecko jest nieładne, bo i po co.. choć znam koleżanki, które same mówią, "jejku jaka ta moja córka była brzydka jak była mała.."
Edytowane przez amandi84
Czas edycji: 2012-03-06 o 11:08
|
|
|