2006-12-18, 00:23
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszylam Usta
Cytat:
Napisane przez dianawarszawa
dwa miesiace temu mialam powiekszane usta preparatem wchlaniajacym sie ale...niestesty zero efektow.chcialabym sprobowac aquamid.ile czasu musze odczekac od pierwszego zabiegu i jaka jest cena(z dobrze widocznym efektem)?
|
Diana!
Ja niestety nie wiem jak jest dokladnie z tym aquamidem, bo tego nie robilam, ale z tego co sie orientuje to trzeba go dosc duzo wstrzyknac by efekt byl widoczny. Tak dziewczyny mowily. Jak masz warunki finansowe, to czemu nie... U mnie bardzo dobrze sprawdza sie kwas hialuronowy wiec jak narazie zostane przy nim no i mam mozliwosc dozbierania kasy co pol roku . Efekty sa widoczne. Jak juz pisalam, duzo zalezy od lekarza, jakie ma doswiadczenie. Dobry lekarz, tak mi sie wydaje wie gdzie wstrzyknac zeby uwypuklic usta. A jak scisniesz usta palcami to nie czujesz czegos twardszego w nich>?
A moze lekarz wstrzyknal Ci go poprostu za gleboko? Kurcze robie wywiady z wieloma ludzmi i rzeczywiscie sa takie osoby ktore nie widza zadnego efektu. Troche to dziwne, bo ten zel napewno tam gdzies jest bo on sie nie moze odrazu wchlonac i zniknac. A jakie masz z natury usta? I napisz prosze w ktora ich czesc wstrzyknal Ci lekarz preparat. Moze jak wszystkie dziewczyny opisza jak dokladnie przebiegal zabieg to dowiemy sie czegos wiecej i unikniemy kosztownych bledow w przyszlosci...Serdecznie pozdrawiam!
|