Re: Drogie i tanie kosmetyki.
Niestety nie ma na to reguly. Tak jak piszesz, zdarza sie , ze kosmetyk nawet ten z gornej polki cenowej bardzo rozczarowuje. Ja np. nacielam sie bardzo na podklad YSL Teint Singulier. Kupilam go jak tylko pojawil sie na rynku, za ciezkie pieniadze, bo mial byc takie cudo. I niestety, okazalo sie , ze na mojej skorze ( mojejsiostry niestety tez) po prostu sie bryli i rozmazuje. Cos koszmarnego, bylam cala w plamach.
Ale na szczescie nie jest to regula. I sa kosmetyki nawet te drogie, ktore warte sa tych pieniedzy.
Niestety to wszystko zalezy od indywidualnych predyspozycji, typu skory czy oczekiwan. Wiadomo, ze nie da sie wszystkim dogodzic.
My prezentujac rozne kosmetyki, Wasze typy i wybory staramy sie troszke pomoc, ale czy skutecznie? tylko Panstwo znaja na to odpowiedz.
Serdecznie pozdrawiam
Agnieszka Zembrzycka
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|