Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzienny jadłospis w szpitalu . Pomocy .
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-06, 17:05   #83
Ervisha
Zakorzenienie

Dot.: Dzienny jadłospis w szpitalu . Pomocy .

Cytat:
Napisane przez Ilta Pokaż wiadomość
Wiesz - ja zawsze wolę się wypowiadać jednoznacznie na takie tematy gdy znam wersje obu stron. Znając tylko z tej mogę powiedzieć jedynie, że szkoda mi że pobyt się nie udał i niewiele wniósł on w Twoje życie, bo zawsze to przecież i ślad w dokumentach zostaje (że taki pobyt był) i czas stracony no i przede wszystkim choroba niezażegnana.
Wiesz po wyjściu z Abramowic było ze mną tylko gorzej jeśli chodzi o psychikę. Mialam zmienne nastroje, jakieś lęki, nie mogłam spać w nocy, budziłam sie ze strachem i kołataniem serca w obawie ze jestem jeszcze w szpitalu. Dopiero kiedy otwieralam oczy i widziałam znajome mi ściany czułam się lepiej. Najgorsze było to kiedy wyszlam a za 2 czy 3 miesiace rodzice mnie znowu tam wysłali i to w Sylwestra. Lekarze wówczas spojrzeli na nich jak na dziwaków i trzymali mnie tylko miesiac.

A co do dokumetów to podobno po jakimś czasie ślad ten znika. Te papiery są już nie ważne, tylko nie pamiętam po jakim.

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując