Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ebi Smolarek
Wątek: Ebi Smolarek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-18, 10:55   #7506
s_veronique
Przyczajenie

Dot.: Ebi Smolarek

Witam
Doniesiono mi, że tu się jakieś ciekawe dyskusje odbywają i stwierdziłam w związku z tym, że nie może mnie tu nie być

To ja się bezczelnie od razu i bez większych ceregieli włączę do rozmowy

Cytat:
Napisane przez agusia8891 Pokaż wiadomość
Ja tez na tym filmiku widze takie to limo tylko cwaniaczek sie ustawil odpowiednio i jeszcze ta guma
Limo jest, widać było jeszcze na zbliżeniach w czasie meczu Na filmiku też widać, tylko, no właśnie - nie dość, że cwaniak zaciągnął reportera w jakiś ciemny, ponury zaułek, to jeszcze ustawił się złą stroną do kamery i cały czas nerwowo spogląda za siebie, co by przypadkiem uszkodzeń nie ujawnić i nie przyprawić miliardów wielbicielek na całym świecie o zawał serca

Cytat:
Napisane przez agusia8891 Pokaż wiadomość
a ja chce sie wybrac do Kielc na mecz, tam zadna nie ma zamiaru jechac?
Ja się wybieram na oba, ale nie wiem czy to istotna informacja, jako że dopiero dołączyłam i nikt (no, prawie nikt ) mnie tu nie zna

Cytat:
Napisane przez novitzka Pokaż wiadomość
Justyna Pochanke,TVN24. wiadomość z ostatniej chwili. w trakcie przerwanego wlaśnie meczu Polska- Armenia na murawę wbiegła 30osobowa grupa młodych, nagich dziewcząt. wszystkie biegły w kierunku polskiego reprezentanta- Euzebiusza Smolarka. może się to, dla tych z państwa, którzy tego nie widzieli- wydawać niemożliwe, ale wszystkie naraz zaczęły gwałcić i kneblować piłkarza. służby ratunkowe nie mogły sprostać uporządkowaniu tego bałaganu. po zakończonych godach, dziewczęta wróciły na swoje miejsca. znamy personalia niektórych z nich. euzebiusz smolarek w ciężkim stanie trafił do szpitala. najprawdopodobniej potrzebna będzie też pomoc psychologa. sprawę bada już prokuratura

Tylko.. kneblować? Po co? A pomocy psychologa to on już od dłuższego czasu potrzebuje
s_veronique jest offline Zgłoś do moderatora