Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-06, 18:10   #11
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012

Witam i ja w nowym wątku
Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
W starym wątku się produkuję, a Wy pędzicie jak błyskawice.
Przeklejam wiadomość tutaj.

Ale dużo napisałyście

Za chwilkę wezmę się za nadrabianie zaległości, a tak na gorąco:
wróciłam właśnie od lekarza i jestem trochę zmartwiona.
Coś się mojej gince nie podoba moja szyjka tzn. jest odpowiedniej długości, ale coś tam coś tam, poza tym wspomniałam Jej, że miałam raz twardnienie brzucha i dwa razy zauważyłam, że brzuch był bardziej napięty niż normalnie. I tutaj moje zmartwienie- został mi przepisany Fernoterol w tabletkach Z tego co pamiętam, to chyba ewa odradzała jego zażywanie. Będę brała te leki, bo ufam mojej gince, ale jestem mocno zaniepokojona Sama nie wiem co o tym myśleć.
Co do wyników moczu, mam powtórzyć. Zachowałam wszystkie środki ostrożności podczas pobierania moczu oprócz jednego, nie zasłaniałam ujścia pochwy i prawdopodobnie upławy przedostawały się do pojemnika z moczem.
Oprócz tego mam zalecenie brania witamin Prenatal clasic i z żurawiną.

Z Dzidziusiem wszystko ok, nadal jest Hania waży już ok. 1kg

No to jedziemy na tym samym wózku, bo ja też biorę Fenoterol. Mam nadzieję, że przepisała Ci również jakiś lek uspokajający do tego - powinnaś go brać 15 minut przed Fenoterolem. W jakiej dawce go masz?
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora