2012-03-06, 19:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Cytat:
Napisane przez paulina0512
Wg mnie jest ładnie  masło orzechowe może zbędne ale wiem, że kusi, bo też podjadałam jak byłam u rodziców
A na siłkę nie idź, żebyś już zupełnie się nie doprawiła, kuruj się w łóżku
Idę trochę się pouczyć, bo potem pierwszy odc nowego sezonu Przepisu na życie  i wypadałoby obejrzeć 
|
Moje na szczęście już się skończyło nie będzie kusić 
Zobaczę jak się będę czuła
Miłej nauki 
Cytat:
Napisane przez Aniaa_89
coś często ostatnio ta głowa Cię boli 
ale spać nie powinnaś, bo potem znów pół nocy będziesz na necie siedzieć
no co Ty, ładnie dzisiaj 
a tym masłem orzechowym to się tak nie załamuj. łyżka to nie tragedia, jakbyś zjadła pół słoika to mogłabyś rozpaczać  ale jak tak, to na prawdę spoko  przecież to samo zdrowie, więc jak na podwieczorek to w sam raz 
|
Głowa mnie boli, bo ogólnie czuję się do i cieknie mi z nosa, że ło matko nienawidzę kataru! 
nie spałam położyłam się tylko, bo litery mi się rozmywały i nie mogłam nic czytać 
skończyło się na szczęście 
Cytat:
Napisane przez asiuniaa1987
Ja juz leze sobie bo strasznie slabo sie czuje
Musze sie zapisac koniecznie do dentysty,w sumie nic Mnie nie boli ale bardzo dawno nie bylam u kontroli.Zdalam sobie sprawe bo przeczytalam,ze Wy pisalyscie cos o dentyscie 
|

Idź idź, żebyś później nie cierpiała tak jak ja...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|