Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co kocham - w serii: papier, papier i jeszcze raz papier :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-06, 20:04   #1
Nicponianka
Rozeznanie

Wszystko, co kocham - w serii: papier, papier i jeszcze raz papier :D

Długo zbierałam się do założenia tego wątku... Oj długo
Własnoręcznie wykonane rzeczy, zwłaszcza papierowe robię od dawna, ale przez długi czas było to bardzo okazjonalne z prostego powodu - brak czasu. ( Często zapominam ich też obfotografować, dlatego mam nadzieję, że wątek pomoże mi o tym pamiętać ) Jednak już od kilku lat podglądam Wasze piękne prace i napatrzeć się nie mogę Nie udzielałam się do tej pory zbytnio (obiecuję poprawę ), ale jesteście Dziewczyny źródłem niesamowitej inspiracji, za co bardzo Wam dziękuję.
Teraz staram się tworzyć więcej, bo jest to moje wielkie hobby. Nie mam jeszcze zbyt dużo materiałów itd., bo na razie biedna studentka ze mnie, ale powoli zbieram swoją kolekcję
Co tworzę? Różne rzeczy w sumie. Nie chciałabym jakoś zawężać pola manewru. Quilling, cardmaking, scrapbooking i pewnie jeszcze kilka innych rzeczy, których nazwać nawet nie umiem :P

Najważniejsze w pracach ręcznych jest dla mnie wykonanie. Wolę zrobić mniej rzeczy, jak mi czas pozwoli, ale żeby były w miarę możliwości staranne, dopracowane, nie przesadzone, nie za puste, miały dobrą kompozycje.
Szczególnie, że moim głównym odbiorcom jest grupa bliskich przyjaciół i rodzina, więc tworzę z potrzeby tworzenia. Sprawia mi to wiele radości i łatwo uwalnia od stresu.

Staram się rozwijać, bo w porównaniu z Wami jestem początkująca, więc nie ukrywam, że Wasze zdanie na temat tych moim wytworów wiele dla mnie znaczy

Przejdźmy do rzeczy. Na początek moje hmm... w sumie pierwsze, ale nazwijmy to drugim exploding box. Wykonane jakieś 2 tygodnie temu na zamówienie mojej cioci na 20ste urodziny mojej kuzynki.
Przepraszam Was bardzo za jakość zdjęć, ale dysponuję jedynie telefonem, a te były robione jeszcze w dodatku bardzo na szybko i przy świetle sztucznym, ponieważ jak skończyłam, to od razu zawiozłam je cioci, a było niestety już ciemno.
Jutro, najpóźniej pojutrze postaram się odkopać jakieś starsze prace
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3362.jpg (80,9 KB, 118 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3365.jpg (96,5 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3367.jpg (119,7 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3368.jpg (99,1 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3369.jpg (111,1 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3377.jpg (112,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3379.jpg (140,3 KB, 45 załadowań)

Zapraszam do siebie papierowo --> Wszystko, co kocham https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=598830
Nicponianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując