Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-06, 21:40   #1808
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

***** kochane !

Ja oczywiscie grzesze dalej, ale i tak robie postepy- podczas zeszlego PMS'u jadlam po czekoladzie i czipsach dziennie, fast foody i zniknelam z forum, a teraz nie jem codziennie tabliczki czeko i czipsow iiii jestem na forum, zeby zgarniac baty stwierdzilam, ze skoro nie moge sobie zakazac zarcia slodyczy podczas PMSu to bede ogarniczac z kazdym kolejnym razem i w koncu nie bede potrzebowala slodyczy przed okresem :P tak eliminowalam slodycze i czipsy w trakcie normalnej diety i nie musze tego syfu juz jesc poza PMSem

Monia- super depilator ;d ja przed wakacjami musze tez sie przelamac z tymi pachami... masakra, ale moja kolezanka mowi ze po 3 razie juz nie czujesz a wlosy pod pachami przestaly jej juz w ogole rosnac :O

Beciunia- witaj nie jedz tak wczesnie "kolacji" to bardzo szkodliwe, spowalnia metabolizm strasznie

Zooska- kiedys tak mi sie wszystko uregulowalo, ze faktycznie chodzilam do WC 2 razy dziennie. Cudownie bylo i nie pamietam dlaczego przestalo sie tak dziac

Milenka- gratuluje kolejnego (!) spadku idziesz jak burza Malenka! jak udaje Ci sie utrzymywac az taka regularnosc posilkow?! Mi sie udawalo przez pierwszy miesiac, tylko ze w tamtym czasie moj organizm sie zbuntowal i nie chcial chudnac i przestalam jesc regularnie mam budziki poustawiane na kazdy posilek i nie korzystam z tego nawet ;(

A propos rowerkow, przypomnialo mi sie ze mialam mowic: ojciec mojego TZa od miesiaca nie je slodyczy, ale tez nie je jakos specjalnie zdrowo ale codziennie wieczoerm jezdzi godzinke na stacjonarnym. Efekt- zrzucil 7kg w 4 tygodnie

Moja mamusia zamowila nowe koktajle bialkowe + odzywke bialkowa, kiedys ona ja stosowala i mowila, ze nawetr nie cwiczac zrobila sie bardziej "zbita" wiec strasznie sie na ta odzywke ciesze i chce juz latac na silke Dzisiaj zaplacilam w koncu uff

Heroine- jak tam baterie do wagi? Kupione?

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora