Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - a mówili "w niedziele nic nie tuczy..to dzień swięty" :))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-07, 08:39   #61
mamamichałka
Zadomowienie

GG do mamamichałka
Dot.: a mówili "w niedziele nic nie tuczy..to dzień swięty" :))

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
no był.. ale jednak nie bylo we mnie tyle specjalnego zeby go utrzymać ;(

i teraz niestety nikogo w moim zyciu nie ma.

tylko cellulit jest mi wierny...
dobre z tym cellulitem....kup sobie cla-chyba najlepsze co stosowałam na kalafiora
Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
ej ej nie chce tyc od tych tableteeeek

no nic czytam sobie Wasze blogi i troche załamuje ręce więc obalmy mit nr 1!

"nie należy jeść po 18"

fatalnie tragedia co to w ogole jest?!
trzeba jesc co 3 godziny tak? wiec niby dlaczego na koncu ma byc 5 godzinna przerwa? albo lepiej w zaleznosci o ktorej sie idzie spac..
jemy do 3 godzin przed snem. ja czasem jem 2 jak to np twarożek a burczy mi w brzuchu... nie wyobrazam sobie zasnac głodna..

takie myslenie "Do 18" to było słuszne jakies 30lat temu jak wstawało sie o 4 zeby o 6być w pracy a co za tym idzie szło sie spac o 21... bo nie bylo tv i sie nie dało czytac ksiażek przy marnym świetle.
ot co!

wiec błagam!

a tekst " kolacji juz nie" to juz w ogole ;(

mamy 8 tygodni i darmowych ekspertów z Olimp! niech każda to dobrze wykorzysta

Witaj kochana...widzisz,też tak podczytuję i czasami piszę do dziewczyn,że tak nie można.Z kolacją jest tak,że faktycznie do 3 godzin przed snem powinno się ją jeść O ILE jest to normalna kolacja-węgle,tłuszcz,białko...pr zy diecie redukcyjnej,niestety trzeba dać trochę czasu organizmowi na spalenie.Jeśli to dla Ciebie za dużo-przed snem można zjeść np. serek wiejski-czyli białko.I dasz radę do rana Ty serio jesteś głodna po Therm Line?

Edytowane przez mamamichałka
Czas edycji: 2012-03-07 o 08:40
mamamichałka jest offline Zgłoś do moderatora