Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-07, 09:36   #2261
gosiaczek20004
Zadomowienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV

no w końcu Was nadrobiłam ale żeście sie rozgadały od rana
dzien dobry wszystkim
jak dzisiaj wasze samopoczucie dziewczynki ?
Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość

Dziewczyny wczoraj jak wróciłam z pracy do myślałam, że oszaleję ze szczęścia! Na poddaszu już prawie gotowa jest jedna część naszego mieszkania Jednak nasza czerwcowa przeprowadzka staje się realna

Ale powiem Wam, że wczoraj miałam okropny dzień...dzisiaj już jest lepiej Piękne słoneczko za oknem...spać mi się nie chce...mam tyle energii, że wystarczy na pracę i pisanie z Wami Zaczynają boleć mnie cycochy i dzisiaj zobaczyłam żyłki na nich No i rano miałam mdłości...ale tylko same mdłości...na szczęście
Dostałam zakaz od mojej mamy robienia czegokolwiek do 9 tc, mam tylko leżeć i pachnieć Kobiecina się martwi bo Ona w 8tc poroniła pierwsze dziecko, później ze mną i bratem w 8 tc miała plamienia...powiedziała mi, że zacznie szaleć ze szczęścia jak minie ten 8 tc...powiem Wam, że też się martwię, że może to być coś genetycznego...codziennie modlę się o mojego bąbelka....ale wierzę, że wszystko będzie dobrze
Wczoraj Tż posprzątał cały dom, rozwiesił pranie...a ja tylko leżę i leżę...ale dobrze, że mam Jego...przynajmniej wiem, że mam wsparcie i pomoc

Natalia dla męża tak bardzo ci pomaga i dba o ciebie to na prawde super a beta jest ok nic tu sobie nie wkręcaj tylko zrób jutro jeszcze raz to będziesz spokojniejsza jak zobaczysz że przyrasta
Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Dziekuję cała się trzęsę na samą myśl, po raz pierwszy usłyszę serducho
nom ja tego nie doświadczyłam a jak tylko o tym piszecie i sobie to wyobrażam to mam łzy w oczach i czuje sie jakby sama je słyszała
Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
dzien dobry. zaraz wszystko nadrobie i pozniejsze dzis sniadanko zaserwuje, przepraszam,ale zle sie od rana czulam....
ojej bidulko ale to co tak cie mdłości męczą ? nie martw sie my ze śniadaniem poczekamy ... oczywiście nie za długo
Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Hej, hej heloł

Witam się dzisiaj wreszcie w dobrym humorze koniec z narzekaniem!!!!! Zaczynam skupiać się na innych różnościach i przestaję myśleć o dzidziusiu

Kami ja doskonale Cię rozumiem...

"Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy."

monamour od dzisiaj będę siedzieć nocami ostatnio straszny śpioch ze mnie - zasypiam na siedząco o 21, a potem o 6 jestem na nogach - nawet w niedzielę A kiedy Ty kochana testujesz??
Poluś tak sie cieszę że juz masz lepszy nastrój a ta sentencja która napisałas Pola chba własnie tak trzeba do tego podchodzic jeśli tym razem sie nie uda to szukac tego pozytywów tej sytuacji bo przeciez poddac sie nie poddamy nie My!!! Prawda kobitki
Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, można do Was dołączyć?
witamy
Cytat:
Napisane przez Emma 1 Pokaż wiadomość
moja kolezanka jak miała problemy ginekologiczne, leżała w szpitalu i co chwilę lądowała na samolocie na badaniu, to potem mówila, że jak siada to juz jej sie same nogi rozkładają
Emma Twoje teksty mnie rozbrajają:hahaha :
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora