Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bezpieczne Firmy Czyli Nie Testowane Na Zwierzętach — część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-07, 22:02   #179
Samantha7
Zakorzenienie

Dot.: Bezpieczne Firmy Czyli Nie Testowane Na Zwierzętach — część 3

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
ej laski maszynek w ogóle nie ma, z tych firm nie-testujących? tak zero???? no czym ja mam bobra golić (((((( a co mam J. kupić (((((( idę grzebać w poszukiwaniu maszynek do golenia firmy nie-testującej może jest jakaś firma krzak
Przeciez juz pisalam wczesniej , ze Personna nie testuje. Wroccie sie moze ze 2-3 ztr. w tyl.
Chatul mowila, ze widziala je w Biedronce, a chyba Emilka mowila, ze sa w Tesco

Cytat:
Napisane przez megana88 Pokaż wiadomość
hanusia505 ależ moja teściowa kocha zwierzaczki, tylko ta jej miłość jest dla mnie niepojęta, bo dajmy na to w lato pies zachorował to nie było czasu jechać z nim do weterynarza. Gdyby nie ja umarłby (miał 20 kleszczy!!). Ona mi wmawia hipokryzję, gdy w tym samym czasie sama nie lepsza.
Trudno, będę musiała przełknąć te jej testowacze, nic innego mi nie pozostaje. Racji nie przyznam otwarcie, bo jeszcze pomyśli, że się poddałam.
Szkoda, że niektórzy są tak ciężko niereformowalni...
Ciezka sprawa z ta Twoja tesciowa i na moje to nie jest kwestia tego w co Ty wierzysz etc. tylko samej Ciebie. One juz takie sa poprostu,ze jak sie nie podporzadkujesz to masz przesrane lagodnie mowiac.
Ja z moja mialam takie przechery, ze moglabym trylogie walnac tutaj.
Na szczescie sie nie poddalam bo jestem osoba, ktora wolalaby poswiecic mojego TZta i nasza milosc na rzecz honoru.

Ja juz dawno sie nie staram przekonac ludzi bo kazdy ma wybor. Ja poprostu jak ktos mi zaczyna mowic o supciowym jakims szamponiku z Pantene etc. to ja mowie, ze sorry shitow nie uzywam.
Ja wole to i to i to. A , ze ostatnio sie dobrze poznalam mniej wiecej na skladach to zacinam kazdego bo tak naprawde jak Sorbet mowila polowa spoleczenstwa to ciemna masa,ale duzo ludzi by chcialo byc wieczni emlodymi i dozyc sedziwego wieku i ja takiej broni uzywam.
A jak Twoja tesciowa jest katoliczka to powinnas ja z tej strony zaginac, ze modlic sie do kosciola latac, a niewinnym nie pomoc ?
A pytanie w sklepie jakas Pania Stasie o kosmetyki NT to nie ejst dobry pomysl bo ona pewnie nie ma zielonego pojecia ocb.
Ja tylko raz w zyciu w aptece ziolowo-kosmetycznej spotkalam osobe, ktora byla wege i miala podobne przekonania do moich.
I to calkiem przypadkiem bo sie kobita skapowala jak bralam wszystko co jest NT i widziala , ze skrzetnie czytam sklady etc.
A tak to pewnie polowa ludzi sie zastanawia po co ja w sklepie czytam co jest z tylu na opakowaniu napisane

Megana na moje jak kupisz tego jednego domestosa z braku laku i jakis inny proszek czy plyn do ubran to swiat sie nie zawali.
Najwazniejsze zebys sie nie poddala i ja wiem co jest w Twoim serduszku i zwierzaczki tez wiedza bo czuja swoim 7 zmyslem

Na koniec dodam, ze moja rodzina nie wiedza, ze ja nie uzywam kosmetykow testowanych. To sie zdziwia jak przyjade
choc w sumie to pewnie nie az tak bardzo bo ja od zawsze mialam swira na punkcie zwierzat wiec uznaja, ze to kolejny stopien do celu
Na szczescie moja mama jest zakochana w Ziaji odkad pamietam. Kremik oliwkowy - nie ma nic lepszego dla niej

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując