2012-03-08, 11:51
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012
Cytat:
Napisane przez kapukat
w sumie, bo moja to leci jakby chciała i nie mogła
to ja jestem z tej innej grupy, lubię kiedy ktoś mi towarzyszy - o ile chodzi o wyprawkę, chciałabym się doradzić, zapytać, albo po prostu pochwalić - niestety nie mam kogo. Fajnie że mama jest rezolutna. Mnie ta cała wyprawka męczyła, nigdy nie miałam jakiegoś bzika na punkcie ubranek, za to na punkcie dekorowania pokoju już tak
witam w klubie  dzwoniłby, szukał a na koniec przyniósł coś innego
no no - ja za to mam od niedawna takiego lenia, że jakby ktoś mi kazał coś jeszcze sprzątać, prać albo coś to bym chyba zabiła wzrokiem, dobrze, że ta najgorsza robota za mną i trzeba tylko to wszystko niebawem na miejsce poustawiać, bo burdello niesamowite przez to że wszystko stoi gdzie popadnie 
|
Ależ ja też mam lenia i to codziennie ale jakoś dzisiaj mnie wzięło na robotę Najbardziej nie chce mi się teraz gotować, bo jestem sama dla samej siebie mi się nie chce. We wtorek byłam na obiadku u mamy wczoraj na mieście zjadłam kebeba dziś jem teściowej gołąbki jutro może wreszcie coś ugotuję...chyba zrobię sobie fileta rybnego panierowanego i ziemniaczki
|
|
|