2012-03-08, 15:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
Cytat:
Napisane przez anna99302
Slyszałam serduszko mojego maleństwa!!!och jaka ulga!!! od razu będe mieć lepszy dzień!!!! i tego Wam wszysktim również życzę!!!!!
|

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN
Dziewczyny zapomnialam Wam napisac, ale dowiedzialam sie, ze ex juz na 100% podaje mnie do sadu o kontakty z dzieckiem 
Przez to ze sobie zycie ukladam wlaczyla mu sie lampka "super tatus" 
Dziecko nawet jego nie pamieta, ale on chce spotkania z dzieckiem czesciej niz co 2 tygodnie. Ciekawe kiedy sie znudzi 
|
A niby gdzie zamierza to dziecko widywać? Bo skoro jest małe, to wymaga opieki non stop, a pisałaś, że - delikatnie mówiąc - niezbyt dobrze się prowadzi, więc może stworzyć zagrożenie dla synka.
Cytat:
Napisane przez Soleilka
Mi się tak w ogóle marzy, żeby moje dziecko miało normalny dom z tatą i mamą... Bo oboje z TŻ pochodzimy z rozbitych rodzin
|
A ja pochodzę z pełnej. Mama wyprowadziła się i wystąpiła o rozwód dopiero po moich studiach i wyprowadzce. Też chciałabym, żeby moje dziecko miało pełną rodzinę, ale gdyby miała być taka, jak nasza, to wolałabym się rozstać i zapewnić mu bezpieczeństwo.
Cytat:
Napisane przez cocobella
Mam na imię Izabela, 31 lat...no właściwie za miesiąc już 32 
Dzisiaj zaczynam 20 tydzień ciąży, termin z USG i ostatniej @ na 1.08.2012 
I choć podczytuję Was od samego początku, to dopiero dzisiaj zebrałam się na odwagę, aby się ujawnić 
|
Witaj. A dlaczego dopiero dzisiaj?
Cytat:
Napisane przez Linka25
O boże i ten rozporek jest taki ... rozwarty?  hehhe
nie mogłabym tak
ostatnio robiłam porządki w szafie - i tak sobie oglądałam ciuchy o których w większości mogę zapomnieć póki co 
|
Ja też nie. Jakoś nieestetycznie to wygląda.
Cytat:
Napisane przez Malwina_a
Zapisałam się na badania prenatalne, mam 28.03, z moich obliczeń wychodzi, że to będzie 20tydzień i 6 dzień ciąży, czyli koniec 21 tygodnia. Mała jest o 4 dni starsza niż wynika to z OM, więc obawiam się czy to nie będzie za późno?  wszędzie piszą 18-22 tydzień.
|
U mnie będzie koniec 24, a termin wybrałam z zakresu wskazanego przez lekarza. O ile to mają być te drugie badania prenatalne, bo część robi się ok. 12 tc, a nicki pisała o badaniach krwi ok. 17.
Edytowane przez Maciejka__
Czas edycji: 2012-03-08 o 18:44
|
|
|