Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tarnowskie mamusie:) (Tarnów i okolice)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-08, 18:22   #354
rozowa1987
Zadomowienie

Dot.: Tarnowskie mamusie:) (Tarnów i okolice)

Cytat:
Napisane przez Maddy84 Pokaż wiadomość
Nowy szpital. A Ty? Wyceńmy szanse spotkania się na położnictwie
ja na stary pojde a jak zdaze to roztoka

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez misiulek85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, ile wg waszych lekarzy można przytyć w ciąży. Bo ja sobie dziś uświadomiłam wchodząc na wagę, że to już 22 kilo a kończe właśnie 31 tydzień. Lekarka nigdy mi nawet nie zasugerowała, że to za dużo bo z natury jestem drobna i nawet tego nie widać ale same cyfry mnie przerażają.

Jestem w szoku! Własnie był kurier i dostałam pudło z wkładkami laktacyjnymi avent Kiedyś napisałam coś na jakimś konkursie ale nie było żadnej odpowiedzi więc zapomniałam o tym a tu taka niespodzianka Mam tylko się zalogowac na jakiejś stronie i wyrazić swoją opinię
Trafili jak ulał bo mimo, że jeszcze trochę czasu to siara już leci jak szalona i czasami wstyd mi wyjść między ludzi :P
ja zaczelam 31 tydzien i jestem 14 kg na plusie i mi powiedziala ze sie troszke zapedzilam ale wystarczy ograniczyc slodycze i pic wode bez gazu i nw tym mies przytylam tylko 1kg a nie jak wczesniej 3