Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niech czas do ślubów szybko leci nam, by móc powiedzieć "męża mam" PM2013. Cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-08, 20:37   #3434
mia8544
Zakorzenienie

Dot.: Niech czas do ślubów szybko leci nam, by móc powiedzieć "męża mam" PM2013. Cz.

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Wątpię Ona twierdzi, że ja ostatnio NICZYM się nie zajmuje innym Tak, jakbym zawalała przez to uczelnię, czy coś ... Ehh... zrozum moją mamę :P
dokładnie tak jak moja... bo ja się niczym innym nie zajmuje, bo ślub jest najważnieszy. Czasem też najważniejsze są seriale albo forum alezy co akurat robie jak się na mnie złości

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Kochane proszę Was o kciuki jutro od 10 To bardzooooo ważne.

A teraz uciekam do TŻ
trzymam

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
A zamawiasz takie już drukowane czy sama będziesz wypisywać ? Ja zamówiłam 8 sztuk więcej, niż potrzebujemy, żeby mieć w razie jakbym się pomyliła

Dlatego ja wzięłam właśnie więcej i sama będę wypisywać Z resztą dla mnie to ma większy urok niż drukowane
My będziemy mieć wypisywane komputerowo bo ja połączyłam w zaproszeniu juz dwie czcionki i jeszcze jak ręczne pismo tam dodam to będzie już brzydko
a poza tym zaproszenia zrobię sama więc będę mogła w ostatniej chwili nawet wypisać i wydrukować
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora