2012-03-09, 09:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech czas do ślubów szybko leci nam, by móc powiedzieć "męża mam" PM2013. Cz.
Cytat:
Napisane przez melleczka
Zamówiłam sobie taki nowy podkład z Avonu i póki co jestem bardzo zadowolona  Dobrze kryje, matuje i kolor jest dobry dla mojej jaśniutkiej cery  Ale nie mówmy hop... Miałam już tak kilka razy, że podkład ściemniał mi w opakowaniu. Nie wiem, czy tak się dzieje pod wpływem tlenu, czy co... A u mnie ciężko dobrać kolor, bo mam strasznie jasną cerę, zawsze wybieram najjaśniejsze z palety, a i tak potem okazują się za ciemne. Oby tym razem było ok...
|
Ja sobie wczoraj zamówiłam Rimmel Match Perfection w żelu To mój drugi podkład w życiu Pierwsze kupiłam w wieku 17 lat i nie zużyłam nawet 1/3 tubki Nawet pędzel kupiłam !! Zobaczymy Planuję na all kupić sobie za 20zł są z estee lauder rozlewane te podkłady mocno kryjące double wear - podobno są dobre na śluby właśnie Pisałam kiedyś do estee lauder, to mi pani odpisała, że w sephorze można sobie testery pooglądać, ale próbki maja rzadko :/ A co mi z testera na dłoni ?
Hania <3 28.06.2019
|
|
|