Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-09, 17:10   #2114
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Dziękuję normalnie az mi głupio jak tak wszystkie mnie chwalicie Synkowie pewnie nie rozumieją hehe ale straszy synek kilka razy już mi powiedział - " Mama jaka Ty ładna jesteś" aż mnie zatkało
Synuś właśnie wie, co mówi zna się na rzeczy samą prawdę powiedział

Cytat:
Napisane przez karmiii Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mogę się do was przyłączyć? Mam 25 lat(za 2 miesiące 26) i całe życie spędziłam na odchudzaniu... nie mam dużo nadprogramowych kilogramów chciałabym zrzucić 8-9kg obecnie ważę 65kg ale nie mogę tego zrobić raz a skutecznie w ostatnich latach moja waga wahała się pomiędzy 62-69kg odchudzam się licząc kalorie i marzę aby zobaczyć 5 z przodu... chciałabym zobaczyć w dniu urodzin ale to raczej nierealne więc przynajmniej choć raz wytrwać na stałe do końca diety.
Witamy
Jesteśmy z tego samego rocznika
trzymamy kciuki i życzymy powodzenia!

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
bidulka dobrze że mąż zna się na rzeczy i Cie nie puścił na siłownię!!! Leżeć w wyrku i się kurować!!! zdrówka życzę :
dziękuję już mam dosyć tego łóżka no ale, poleżę jeszcze ten weekend, dam sobie czas na wyzdrowienie i pójdę na tą siłownię w poniedziałek już się doczekać nie mogę

Monia, Twoje zdjęcia nie wymagają obróbek!

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A ja się czuję jak balon normalnie jestem przed @ cycki mnie bolą jak nie wiem i mam takie nabrzmiałe, że się dotknąć nie mogę i brzuch też mam okropny, nienawidzę się tak czuć już mnie zaczyna pobolewać.
Mnie też brzuch boli, tak typowo przed @ cycki też mam wrażliwe... jak nic @ idzie będziemy razem cierpieć
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora