2012-03-09, 22:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012
Cytat:
Napisane przez anulka4771
Filip rozmawiał tez z tatą przez tel i sie popłakał biedaczek.Umawiał się z tata na rowery i że za tydzień jak tata przyjedzie to będzie długo.po rozmowie mu tłumacze że jak tata przyjedzie to napewno z nim pojedzie a on się rozpłakał jeszcze bardziej i mówi "tata był fajny"  Łoooo matko te słowa scieły mnie z nóg,ale obiecałam mu ze tata go nigdy nie zostawi że jak przyjedzie to go wezmie na ten rower,bo ja nie dam rady.Aż mi łzy stanęły w oczach 
|
Biedny 
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32825881]Tak właśnie Ale jak tam moi rodzice coś wymyślą, jak je przykleić, to wątpię, żeby spadły
Bo wiercić na pewno nie będę.
A ja mam mały pokój 2 ściany żółte a 2 pomarańczowe (ale takie delikatne kolory, nie oczodajne ) i jest fajny, taki pozytywny [/QUOTE]
Wrzuc koniecznie zdjecie jak bedzie juz wszystko gotowe 
Cytat:
Napisane przez clauudik
Też się właśnie zastanawiałam jaki ma sens prasowanie i pranie 2 miechy przed porodem..
Ja trzymam na kolanach i czasem nad brzuszkiem jak leżę. Już kiedyś pisałyśmy o tym i któraś z dziewczyn pisała, że to bzdura, że laptop szkodzi (wówczas chodziło o wi-fi dokładnie). Opinia była potwierdzona przez TŻ - biegłego sądowego 
|
Im blizej porodu tym jest sie bardziej zmeczonym i nie chce sie prasowac tak mi pisalo pare osob 
Dzieki za opinie 
Cytat:
Napisane przez kapukat
a ja właśnie skończyłam! zawiesiłam zasłonki, jutro firanki, abażur też zrobiłam i powiesiłam  jeszcze tylko poczekać aż pokój wyschnie a księżyc z ikei dojedzie z moją koleżanką i wtedy wszystko ustawiamy i pokój za tydzień powinien być gotowy!!!!
|
to jak bedzie wszystko na cycus to pokazuj pls Uwielbima ogladac pokoje dzieciece 
Cytat:
Napisane przez anulka4771
Mama ale u ciebie ciasno 
|
o jaaa ale czad 
Cytat:
Napisane przez Dasti80
Co sądzicie o płynie do prania dzidziuś??? Bo właśnie tż jest w sklepie i go kupuje.
|
Czytalam opinie ze bardzo dobry jest
|
|