Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry
Też tak kiedyś miałam z @. Nie chcesz go uregulować? Bo ja brałam tabletki na uregulowanie i teraz mam jak w zegarku.
|
Hmm, nawet o tym nie myślałam wiesz, miałam okres, że @ była książkowa, co 28 dni a później jakoś tak się dziwnie zaczęło dziać już się przyzwyczaiłam 
Cytat:
Napisane przez murka04
Na pewno Cię to zmobilizuje, są 2 opcje: jeśli schudłaś to Cię to zmotywuje żeby to pociągnąć dalej, a jeśli przytyłaś to żeby to przerwać  Także same plusy z tą wagą  No a niejedzenie słodyczy już dużo daje 
|
Pewnie masz rację a do słodkiego to nawet mało mnie ciągnie tylko teraz przed @ jak widzę tą Milkę w szafce to mam ochotę się na nią rzucić 
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986
Wziełam kolor czarny  własnie sie niem bawie ma baaardzo duzo fajnych aplikacji np cos takiego ze jak w radiu leci piosenka nagrywam kawałek i mi wykrywa jaki ma tytuł 
wogole niezle 26 lat na karku i sie jaram telefonem 
|
Też bym chciała czarny lubię czarne telefony chociaż ostatnio mi się nawet białe podobają takie białe HTC albo jaki Iphone... ehh, marzenie
a tam, każdy ma coś z dziecka ja zbytniej uwagi nie przywiązuję do telefonów, mają dzwonić i tyle ale sama fascynacja kupnem, i wybieranie to mega frajda i później jaranie się nim przez 2 tygodnie max zobaczysz, jak obczaisz wszystkie funkcje i bajery to Ci przejdzie
To Ty też rocznik '86?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|